Lotus Evora
Re: Lotus Evora
pJanda: už se těším na video . Mohu mít jen dotaz, jestli jste ji vážili i s řidičem nebo bez? Ať je to jak chce, tak 1500kg je na Lotus docela dost.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jarka: Moc se neteste, neni na co Kdyz se s autem neda radit, da se s nim poradne delat maloco. Neni to pak ani rychle, ani elegantni, ale treba se z toho ve strizne neco vykouzli
Ta hmotnost me take prekvapila, ale v clanku jsem to nekomentoval proto, ze jsem primo u vazeni Evory nebyl a nepodarilo se mi zatim ziskat stoprocentni informaci, jestli to bylo s ridicem, nebo bez. Predpokladam, ze s, nebot bez by to auto muselo byt o stovky kg tezsi, nez udava automobilka, coz vzhledem k nijak zavratne vybave neocekavam. S ridicem by to bylo jakz takz v norme.
Ale at tak ci onak, Evora rozhodne neni lehky Lotus. Nicmene se chova - po mem soudu - mnohem lehceji nez ty skutecne lehke. To auto me svym zpusobem uchvacuje, podvozek musel ladit nejaky genius Jen mi poad nejde do hlady, ze obe auta, se kterymi jsem mel tu cest, mela naprosto zasadni nedostatky v jinych smerech...
Abyste to pochopil v cele siri - poznal jsem v zivote stovky aut, ale toto razeni bylo daleko nejhorsi, ktere jsem kdy okusil. Bylo asi o 100 procent horsi nez to druhe nejhorsi. Jsem velmi prizpusobivy ridic, nedelaly mi nakonec problemy ani podivna razeni ve starych Peugeotech, ale toto bylo jeste na uplne jine urovni. S tim nebylo realne mozne ciste odradit brzdeni, at jsem delal co chtel... I proto jsem ale presvedcen, ze neco bylo spatne.
Ta hmotnost me take prekvapila, ale v clanku jsem to nekomentoval proto, ze jsem primo u vazeni Evory nebyl a nepodarilo se mi zatim ziskat stoprocentni informaci, jestli to bylo s ridicem, nebo bez. Predpokladam, ze s, nebot bez by to auto muselo byt o stovky kg tezsi, nez udava automobilka, coz vzhledem k nijak zavratne vybave neocekavam. S ridicem by to bylo jakz takz v norme.
Ale at tak ci onak, Evora rozhodne neni lehky Lotus. Nicmene se chova - po mem soudu - mnohem lehceji nez ty skutecne lehke. To auto me svym zpusobem uchvacuje, podvozek musel ladit nejaky genius Jen mi poad nejde do hlady, ze obe auta, se kterymi jsem mel tu cest, mela naprosto zasadni nedostatky v jinych smerech...
Abyste to pochopil v cele siri - poznal jsem v zivote stovky aut, ale toto razeni bylo daleko nejhorsi, ktere jsem kdy okusil. Bylo asi o 100 procent horsi nez to druhe nejhorsi. Jsem velmi prizpusobivy ridic, nedelaly mi nakonec problemy ani podivna razeni ve starych Peugeotech, ale toto bylo jeste na uplne jine urovni. S tim nebylo realne mozne ciste odradit brzdeni, at jsem delal co chtel... I proto jsem ale presvedcen, ze neco bylo spatne.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
No ono s tou váhou to může být všelijak..........nedávno jsem zaregistroval informaci, že udávaná váha Arielu Atom je jen zbožným přáním výrobce, kterého bohužel nikdy nebylo dosaženo...tak nevím
Niko nadžanel ko kerdža
Co jsem koukal na váhu, tak je to poměrně dost rozvážený, tipnul bych si že tam někdo seděl. Ale i kdyby tam byl 90kg chlap, tak to má pořád přes 1400kg??? I tak jsem ale zvědavý na video, hlavně zvuk a tak...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
koukni na FB stránky něco málo ze zvuku tam jejarka píše:Co jsem koukal na váhu, tak je to poměrně dost rozvážený, tipnul bych si že tam někdo seděl. Ale i kdyby tam byl 90kg chlap, tak to má pořád přes 1400kg??? I tak jsem ale zvědavý na video, hlavně zvuk a tak...
http://www.facebook.com/video/video.php ... 6&comments
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Tak zvuk má Evora moc pěknej, ale Exige je prostě syrovější .
PS: zatracenej fuckbook, to teď budou zajimavý věci přednostně tam?
PS: zatracenej fuckbook, to teď budou zajimavý věci přednostně tam?
jarka: Na Facebooku jsou spise veci, ktere se do magazinu nehodi. Toto video byla jen takova upoutavka, v clanku by nas za to lide vytahali za usi Jinak zvuk je rozhodne lepe slyset na FB, uvnitr neni slyset skoro vubec, On take uvnitr zadny vetsi ramus nedela...
Video z okruhu jsem konecne shlednul, jako takove je opravdu nepublikovatelne Hlavne bych neprenesl pres srdce zverejnovat projevy nepresneho razeni a tech je tam vice nez dost. Zejmena dostat tam dvojku v otackach (v Moste tak tak dva pripady) bylo nesmirne tezke, at uz byl meziplyn presny jak chtel.
Pokud budu mit vecer cas, vystrihnu z toho alespon nejakou minutku dve, ale zatim nevim, kde zacit
Video z okruhu jsem konecne shlednul, jako takove je opravdu nepublikovatelne Hlavne bych neprenesl pres srdce zverejnovat projevy nepresneho razeni a tech je tam vice nez dost. Zejmena dostat tam dvojku v otackach (v Moste tak tak dva pripady) bylo nesmirne tezke, at uz byl meziplyn presny jak chtel.
Pokud budu mit vecer cas, vystrihnu z toho alespon nejakou minutku dve, ale zatim nevim, kde zacit
Skanz3n
Skanz3n
My to zvládnem
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Zabery z okruhu jsem v noci sestrihal do tohoto kratkeho videa. Neni to cele kolo, ale snazil jsem sevybrat momentky tak, aby tam byly postupne vsechny casti okruhu a zaroven nebylo moc patrne, jak se s tim autem spatne radilo (coz bych samozrejme nepravem odnesl ja ).
Bohuzel se to vyrenderovalo do spatneho pomeru stran, tak je to trochu jako v kine za mych mladych let , ale pokud to neshledate zcela nezajimavym, nahraji to vecer znovu a na zitra z toho udelam nejakou bleskovku
Bohuzel se to vyrenderovalo do spatneho pomeru stran, tak je to trochu jako v kine za mych mladych let , ale pokud to neshledate zcela nezajimavym, nahraji to vecer znovu a na zitra z toho udelam nejakou bleskovku
Skanz3n
Skanz3n
Díky za video, za mě dobrý (je to takový další kamínek do mozaiky celého testu). Zvuk uvnitř auta je na mě celkem decentní.