BMW M3 e92

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Tommino
Autoškolák

Re: BMW M3 e92

Příspěvek od Tommino »

merlin píše:bola verzia aj s SMG?
Podle mě ne, buď manuál nebo DKG. Což je dvojspojkovej automat. s SMG jsem jel jednou a nic horšího jsem neviděl. Jel jsem s ní v 650i a katastrofa. Nedalo se s tím pomalu ani normálně rozjet z křižovatky, jak to auto poskakovalo.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Tommino píše:Fakt záleží u jakýho auta a jakej automat...
Automat, ktery by mi vyhovoval, neznam :) Samozrejme jsou horsi a lepsi, nektere se daji snest, jine mene, ale zrovna do M3 bych si automat neporidil nikdy. To je auto, ktere chce byt rizeno, automat se k nemu nehodi...

Vlastne nyni muzu pridat i odkaz na muj dobovy test :)

http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... ni-stihac/

Tehdy me to auto v podstate zklamalo, cekal jsem jine naladeni. Je to uz zkratka spise cestak, proto jsem od te doby take presvedcen, ze poku M3 E9x, tak E90 neboli sedan, protoze ten alespon nema problem s aerodynamickym hlukem a rychlemu cestovani vyhovi lepe...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Tommino
Autoškolák

Příspěvek od Tommino »

Test znám, díky, už jsem četl, dobré počtení. Včera jsem se svezl TTRS a byl jsem nadšenej z motoru. Podvozek mi oproti M3 připadal jako skála, M3 až moc měkká. Škoda, že se TTRS nedělá zadokolka :)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

M3 E9x je zkratka mekka, na druhou stranu TT RS je spise konkurence pro auta jako byla Z4MC, ktera je take o poznani ostreji naladena.

Resmue z toho tedy? Jdete pro TT? Ctyrkolka take dobra ;)
Skanz3n
Tommino
Autoškolák

Příspěvek od Tommino »

Resume je, že nevím :). Chtěl jsem zadokolku, kvůli řízení, přetáčivejm smykům atd...., ale TT RS mě dostala pružností, a lehkostí jakou dosahuje vysoké rychlosti, ale zase na rozbité silnici katastrofální odskakování od povrchu silnice. Příští víkned si TT RS půjčím a uvidíme.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Myslim, ze fungovani na ceskych silnicich by melo byt podminkou, jinak si to neuzijete. Kazde M funguje na rozbitych cestach, u ostrych Audi poslednich let to plati malokdy...

V tomto smeru je skvely Lotus Evora - mimo uvahy? :)
Skanz3n
Tommino
Autoškolák

Příspěvek od Tommino »

S tím podvozkem je to pravda. O Lotusu nepřemýšlím, ale díky za tip.
Tommino
Autoškolák

Příspěvek od Tommino »

Jak to tak ctu, tak chci 1M a ne TTRS :)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

1 M vypada jako zajimava volba, byt uz ted povazuji jeji povest za nadsazenou... Ale asi bude problem ji sehnat, minimalne za rozumnou cenu. Omezena vyroba + image iPhonu = nesehnatelnost nebo neadekvatni cena.

Bohuzel mi porad unika moznost si s ni sjet, kdyby se Vam to nekde podarilo, urcite prosim poreferujte :)
Skanz3n
Tommino
Autoškolák

Příspěvek od Tommino »

Taky nepředpokládám, že by se mi podařilo někde projet, ale dal bych určitě vědět.
Odpovědět