Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Ve dvě by to taky ještě šlo, ale dál už nejdu Jinak teda cestovní tempo 220 by pro mě znamenalo tankování co 200km ... do toho nejdu Google maps říkají, že z Brna to trvá 8 hodin, já bych to chtěl dát za 7. Ale pokud tedy většina pojede rychleji, tak mi holt nezbyde než se přidat.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
a co tam budete tak brzo delat?Arnie J píše:TomasK a já máme zatím v plánu vyrazit z Brna kolem 03:00 v sobotu, tak abychom do oběda byli na místě.Rikin píše:Zpatky k tematu> Ja planuju, ze bych v patek vyjel nekdy mezi sestou a sedmou vecer z Brna. Mel by nekdo zajem se pripojit (treba i nekde po ceste)?
Btw u meeting pointu na prvni strance nejsou casy?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
super plan a pak tam budes nevyspanej stat na parkovisti pred zavrenou NS do odpoledne nezapomente ze v so oteviraji az v 17:30pjanda píše:To je pozde Richarde, zapominas na jedno uskali - rano zacnou jezdit po nemeckych dalnicich dalsi auta a cesta se razem muze protahnout i o hodiny. Tedy zatimco pokud budes mezi 3:30 a 4:00 v Rozvadove, dojedes zbytek snadno kolem 3 hodin, kdyz tam budes mezi 5 a 6, uz to pojedes o hodinu nebo dve vice. Takze s tim Tvym harmonogramem se snadno muze stat, ze tam prijedete v poledne a to uz neni moc fajn.
Navic to co rikam ja pocita s prumernou rychlosti okolo 200 km/h (takto v noci je to pohodova jizda s tempomatem kolem 220, duvodu ubrat je minimum), pokud vas pojede vice, muze to byt pomalejsi.
Z Brna by to chtelo vyrazit tak ve dve. Vsak to neni problem, ne? Vecer s osm lehnes a ve dve jsi jako rybicka
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To mi nikdo nerekl To je takto osizeny vikend? To pak staci v sobotu vyjet po obede
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
A mně se zdálo, že někdo říkal, že v sobotu se jezdí až v podvečer V tom případě razíme nad ránem.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
http://www.nuerburgring.de/angebote/fah ... leife.html staci vyjet v 8 z brna
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
takže o to lehčí ..vyrazíme dopoledne, odpoledne jsme tam a ještě stihneme kouknout kolem sebe
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
tady nekdo necetl puvodni navrh, ze anommira píše:ja navrhuji vikend 16-17/7
v sobotu rano vyrazit, vecer 17-19 jsou jizdy, takze jedno dve kola by se zvladla, prespat, nedele se jezdi od 8 do 19 a pak dle libosti, bud prespat nebo vyrazit ku domovu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
zas skoda ze sem to provali...videt ty nasrany obliceje u zavrene brany NS po tom co se celou noc hnali pres pul evropy...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond007 píše:zas skoda ze sem to provali...videt ty nasrany obliceje u zavrene brany NS po tom co se celou noc hnali pres pul evropy...
četl, ale ne pozorně nějak jsem si to špatně dal v hlavě a měl jsem pocit že v pátek se jezdí jen večer a sobota normál
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M: