Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
Arnie J
Mistr volantu

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od Arnie J »

Ve dvě by to taky ještě šlo, ale dál už nejdu :) Jinak teda cestovní tempo 220 by pro mě znamenalo tankování co 200km ... do toho nejdu ;-) Google maps říkají, že z Brna to trvá 8 hodin, já bych to chtěl dát za 7. Ale pokud tedy většina pojede rychleji, tak mi holt nezbyde než se přidat.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Arnie J píše:
Rikin píše:Zpatky k tematu> Ja planuju, ze bych v patek vyjel nekdy mezi sestou a sedmou vecer z Brna. Mel by nekdo zajem se pripojit (treba i nekde po ceste)?

Btw u meeting pointu na prvni strance nejsou casy?
TomasK a já máme zatím v plánu vyrazit z Brna kolem 03:00 v sobotu, tak abychom do oběda byli na místě.
a co tam budete tak brzo delat?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pjanda píše:To je pozde Richarde, zapominas na jedno uskali - rano zacnou jezdit po nemeckych dalnicich dalsi auta a cesta se razem muze protahnout i o hodiny. Tedy zatimco pokud budes mezi 3:30 a 4:00 v Rozvadove, dojedes zbytek snadno kolem 3 hodin, kdyz tam budes mezi 5 a 6, uz to pojedes o hodinu nebo dve vice. Takze s tim Tvym harmonogramem se snadno muze stat, ze tam prijedete v poledne a to uz neni moc fajn.

Navic to co rikam ja pocita s prumernou rychlosti okolo 200 km/h (takto v noci je to pohodova jizda s tempomatem kolem 220, duvodu ubrat je minimum), pokud vas pojede vice, muze to byt pomalejsi.

Z Brna by to chtelo vyrazit tak ve dve. Vsak to neni problem, ne? Vecer s osm lehnes a ve dve jsi jako rybicka ;)
super plan ;) a pak tam budes nevyspanej stat na parkovisti pred zavrenou NS do odpoledne ;) nezapomente ze v so oteviraji az v 17:30 ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

To mi nikdo nerekl :) To je takto osizeny vikend? To pak staci v sobotu vyjet po obede ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

A mně se zdálo, že někdo říkal, že v sobotu se jezdí až v podvečer :) V tom případě razíme nad ránem.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

takže o to lehčí ..vyrazíme dopoledne, odpoledne jsme tam a ještě stihneme kouknout kolem ;) sebe
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

mmira píše:ja navrhuji vikend 16-17/7

v sobotu rano vyrazit, vecer 17-19 jsou jizdy, takze jedno dve kola by se zvladla, prespat, nedele se jezdi od 8 do 19 a pak dle libosti, bud prespat nebo vyrazit ku domovu
tady nekdo necetl puvodni navrh, ze ano
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

zas skoda ze sem to provali...videt ty nasrany obliceje u zavrene brany NS po tom co se celou noc hnali pres pul evropy... :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

Bond007 píše:zas skoda ze sem to provali...videt ty nasrany obliceje u zavrene brany NS po tom co se celou noc hnali pres pul evropy... :D
:D

četl, ale ne pozorně :D nějak jsem si to špatně dal v hlavě a měl jsem pocit že v pátek se jezdí jen večer a sobota normál O:-)
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Odpovědět