Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
Pajjoun
Mistr volantu

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od Pajjoun »

Poznámka mimo téma: Výborná hra to M3 CH. Sice mi to moc nejde, dělam moře chyb, ale nevadí. Zkusil sem si i závod a na nejnižší úroveň jsem i přes pár výjezdů mimo trať a občasný ťukance schopnej jezdit na první místo. :D

Je u tý základní trati - Nurburgring GP čas 2:23 hodně zlej, nebo to na cca dvě hoďky ježdění, navíc na klávesnici, celkem jde?
TSs
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Doporučuju zatáčet myší (teda pokud to nepaříš na nootebooku), tady je to dost znát oproti klávesnici. A nekaž si styl ježděním na GP Nurburging, chce to hned začít s velkým RIngem :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

Arnie J píše:
Rikin píše:Zpatky k tematu> Ja planuju, ze bych v patek vyjel nekdy mezi sestou a sedmou vecer z Brna. Mel by nekdo zajem se pripojit (treba i nekde po ceste)?

Btw u meeting pointu na prvni strance nejsou casy?
TomasK a já máme zatím v plánu vyrazit z Brna kolem 03:00 v sobotu, tak abychom do oběda byli na místě.
časy tam nejsou zatím z důvodu, že se přesně neví hlavní (moje :D ) skupinka. počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahy ;) časy budou doplněny ;)
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Rikin
Řidič začátečník

Příspěvek od Rikin »

acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahy ;) časy budou doplněny ;)
A co spanek, ten jsi neplanoval? ;) Co treba v 9 z Prahy? :)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

jarka píše:Doporučuju zatáčet myší (teda pokud to nepaříš na nootebooku), tady je to dost znát oproti klávesnici. A nekaž si styl ježděním na GP Nurburging, chce to hned začít s velkým RIngem :) .
Tak myš možná zkusim, ale nikdy sem s ní nic nehrál, tak nevim... A velkej ring sem stáhnul, ale přišlo mi to nějaký složitý to spouštění jinejch okruhů, tak sem to odložil. :D Navíc ten malej už skoro umim a můžu si tam i slušně zazávodit na střední úroveň počítačovejch oponentů. :-)
TSs
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

Rikin píše:
acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahy ;) časy budou doplněny ;)
spánek ?:)spíme do 23:00 :) když vyrazíme lehce po půlnoci tak jsme ráno na místě a případně dáme krátkého šlofíka na parkingu před okruhem nebo rovnou na kafe do baru u okruhu.

nebo jak to myslíš ? nebráním se návrhu :)
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Rikin píše:
Proč takový divný časy? Se nevyspíš a dojedeš tam nad ránem, což je k prdu :)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Po zkusenostech doporucuji se vecer vyspat a vyrazit v podstate nad ranem. Sam jsem nejcasteji vyjizdel ve tri nebo v pul ctvrte, silnice jsou vymetene, dojet tam s casem kolem 3,5 hodiny neda zadnou velkou praci, za 4 je to i se snidani :)

A to jste tam v sedm nebo v pul osme, to je v podstate porad prilis brzy. Nebo dost brzy na zakladni seznameni s prostredim :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Rikin
Řidič začátečník

Příspěvek od Rikin »

acer.t píše:
Rikin píše:
spánek ?:)spíme do 23:00 :) když vyrazíme lehce po půlnoci tak jsme ráno na místě a případně dáme krátkého šlofíka na parkingu před okruhem nebo rovnou na kafe do baru u okruhu.

nebo jak to myslíš ? nebráním se návrhu :)
No obecne mi pripadaji rozumne 2 moznosti, bud se vyspat pred a nebo po, ale po zamysleni se nad situaci vypada lepsi se vyspat pred jak pise Pavel.

No ja jsem z Brna, takze do 23 si toho moc nenaspim. :) Prijde mi nejlepsi vyspat se pred tim, ale alespon trochu kvalitne, ne 3 hodiny, vicemene neco jako navrhuje Arnie. Asi bych se priklanel k vyjezdu ve 4 rano abych se stihl vyspat, ale zase jak rikam, ja jsem z Brna. Mozna by nebyl spatny kompromis 4:30 vyjezd z Prahy - tzn abychom my Brnensti mohli vyjet v ty navrhovane 3:00.

Vzdyt je to prece uplne jedno jestli tam prijedeme v 9, 9:30, nebo 10. Pochybuju, ze kazdy bude jezdit cely den, ja to vidim tak na 4, 5 jizd.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

To je pozde Richarde, zapominas na jedno uskali - rano zacnou jezdit po nemeckych dalnicich dalsi auta a cesta se razem muze protahnout i o hodiny. Tedy zatimco pokud budes mezi 3:30 a 4:00 v Rozvadove, dojedes zbytek snadno kolem 3 hodin, kdyz tam budes mezi 5 a 6, uz to pojedes o hodinu nebo dve vice. Takze s tim Tvym harmonogramem se snadno muze stat, ze tam prijedete v poledne a to uz neni moc fajn.

Navic to co rikam ja pocita s prumernou rychlosti okolo 200 km/h (takto v noci je to pohodova jizda s tempomatem kolem 220, duvodu ubrat je minimum), pokud vas pojede vice, muze to byt pomalejsi.

Z Brna by to chtelo vyrazit tak ve dve. Vsak to neni problem, ne? Vecer s osm lehnes a ve dve jsi jako rybicka ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Odpovědět