![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Je u tý základní trati - Nurburgring GP čas 2:23 hodně zlej, nebo to na cca dvě hoďky ježdění, navíc na klávesnici, celkem jde?
časy tam nejsou zatím z důvodu, že se přesně neví hlavní (mojeArnie J píše:TomasK a já máme zatím v plánu vyrazit z Brna kolem 03:00 v sobotu, tak abychom do oběda byli na místě.Rikin píše:Zpatky k tematu> Ja planuju, ze bych v patek vyjel nekdy mezi sestou a sedmou vecer z Brna. Mel by nekdo zajem se pripojit (treba i nekde po ceste)?
Btw u meeting pointu na prvni strance nejsou casy?
A co spanek, ten jsi neplanoval?acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahyčasy budou doplněny
Tak myš možná zkusim, ale nikdy sem s ní nic nehrál, tak nevim... A velkej ring sem stáhnul, ale přišlo mi to nějaký složitý to spouštění jinejch okruhů, tak sem to odložil.jarka píše:Doporučuju zatáčet myší (teda pokud to nepaříš na nootebooku), tady je to dost znát oproti klávesnici. A nekaž si styl ježděním na GP Nurburging, chce to hned začít s velkým RIngem.
spánek ?:)spíme do 23:00Rikin píše:A co spanek, ten jsi neplanoval?acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahyčasy budou doplněny
Co treba v 9 z Prahy?
Proč takový divný časy? Se nevyspíš a dojedeš tam nad ránem, což je k prduRikin píše:A co spanek, ten jsi neplanoval?acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahyčasy budou doplněny
Co treba v 9 z Prahy?
No obecne mi pripadaji rozumne 2 moznosti, bud se vyspat pred a nebo po, ale po zamysleni se nad situaci vypada lepsi se vyspat pred jak pise Pavel.acer.t píše:spánek ?:)spíme do 23:00Rikin píše:A co spanek, ten jsi neplanoval?acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahyčasy budou doplněny
Co treba v 9 z Prahy?
když vyrazíme lehce po půlnoci tak jsme ráno na místě a případně dáme krátkého šlofíka na parkingu před okruhem nebo rovnou na kafe do baru u okruhu.
nebo jak to myslíš ? nebráním se návrhu