Ze by neumel dat plny plyn? Plnoplynova fobie?brasci píše:Nepanikárte, možno je len chyba v pavprochovi
BMW Divize
Re: BMW Divize
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
kurnik šopa, kde je smajl vyplazující jazyčisko?
snad ešče umím přidat plyn, ni? (ale protože si zas až tak něvěřim, tak to zítra nebo nebo brzo prubnu znova....)
snad ešče umím přidat plyn, ni? (ale protože si zas až tak něvěřim, tak to zítra nebo nebo brzo prubnu znova....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pokud to tak je, chce to video, neb je to k nevire
Jeste jedna vec k nevire - nechal jsem dnes zvazit 330i "per kolo" a byl jsem velmi prekvapen rozlozenim hmotnosti. Pokud dostanu fotky, napisi o tom clanecek...
Jeste jedna vec k nevire - nechal jsem dnes zvazit 330i "per kolo" a byl jsem velmi prekvapen rozlozenim hmotnosti. Pokud dostanu fotky, napisi o tom clanecek...
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Len aby to nebolo tym x-drivom
Tak na to rozlozenie som zvedavy, asi to nie je 25% na kazdom kolese, ze? Alebo?
Tak na to rozlozenie som zvedavy, asi to nie je 25% na kazdom kolese, ze? Alebo?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Uvidite, od Bayerische Marketing Werke dnes muzete cekat prakticky cokoli
Skanz3n
Skanz3n
mozno to slo to obmedzovaca, len mozno ta E91 to oproti scoutu dobre maskuje az clovek ma pocit ze to neidepavproch píše:kurnik šopa, kde je smajl vyplazující jazyčisko?
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm to znie porozrivo
BTW moj predosli Passat B5,5 v dechtu mal v TP hmotnost 1340kg no na vahe s dvomi 75kg ludmi ukazal 1650kg
BTW moj predosli Passat B5,5 v dechtu mal v TP hmotnost 1340kg no na vahe s dvomi 75kg ludmi ukazal 1650kg
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Koncepcne krasne BMW, hotovy Golf. Posledni spionazni fotky zrejme jednoho z novych provedeni rady 1 s prednim nahonem, nebo neceho mensiho...
Ilustrace si ale jako obvykle ponechavaji svou pozitivni tvar
Ilustrace si ale jako obvykle ponechavaji svou pozitivni tvar
Skanz3n
Skanz3n
Ty ilustrace jsou hodně velká pecka, to se mi moc líbí...
Nakonec jsem se trochu vice rozepsal, takze o hmotnosti E90 vznikl takovy mensi clanek:
http://www.autoforum.cz/technika/rozloz ... amni-trik/
Prekvapive tedy je, ze to je pravda A to az pozoruhodne presne...
http://www.autoforum.cz/technika/rozloz ... amni-trik/
Prekvapive tedy je, ze to je pravda A to az pozoruhodne presne...
Skanz3n
Skanz3n