Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Poznámka mimo téma: Výborná hra to M3 CH. Sice mi to moc nejde, dělam moře chyb, ale nevadí. Zkusil sem si i závod a na nejnižší úroveň jsem i přes pár výjezdů mimo trať a občasný ťukance schopnej jezdit na první místo.
Je u tý základní trati - Nurburgring GP čas 2:23 hodně zlej, nebo to na cca dvě hoďky ježdění, navíc na klávesnici, celkem jde?
Je u tý základní trati - Nurburgring GP čas 2:23 hodně zlej, nebo to na cca dvě hoďky ježdění, navíc na klávesnici, celkem jde?
TSs
Doporučuju zatáčet myší (teda pokud to nepaříš na nootebooku), tady je to dost znát oproti klávesnici. A nekaž si styl ježděním na GP Nurburging, chce to hned začít s velkým RIngem .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
časy tam nejsou zatím z důvodu, že se přesně neví hlavní (moje ) skupinka. počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahy časy budou doplněnyArnie J píše:TomasK a já máme zatím v plánu vyrazit z Brna kolem 03:00 v sobotu, tak abychom do oběda byli na místě.Rikin píše:Zpatky k tematu> Ja planuju, ze bych v patek vyjel nekdy mezi sestou a sedmou vecer z Brna. Mel by nekdo zajem se pripojit (treba i nekde po ceste)?
Btw u meeting pointu na prvni strance nejsou casy?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
A co spanek, ten jsi neplanoval? Co treba v 9 z Prahy?acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahy časy budou doplněny
Tak myš možná zkusim, ale nikdy sem s ní nic nehrál, tak nevim... A velkej ring sem stáhnul, ale přišlo mi to nějaký složitý to spouštění jinejch okruhů, tak sem to odložil. Navíc ten malej už skoro umim a můžu si tam i slušně zazávodit na střední úroveň počítačovejch oponentů.jarka píše:Doporučuju zatáčet myší (teda pokud to nepaříš na nootebooku), tady je to dost znát oproti klávesnici. A nekaž si styl ježděním na GP Nurburging, chce to hned začít s velkým RIngem .
TSs
spánek ?:)spíme do 23:00 když vyrazíme lehce po půlnoci tak jsme ráno na místě a případně dáme krátkého šlofíka na parkingu před okruhem nebo rovnou na kafe do baru u okruhu.Rikin píše:A co spanek, ten jsi neplanoval? Co treba v 9 z Prahy?acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahy časy budou doplněny
nebo jak to myslíš ? nebráním se návrhu
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Proč takový divný časy? Se nevyspíš a dojedeš tam nad ránem, což je k prduRikin píše:A co spanek, ten jsi neplanoval? Co treba v 9 z Prahy?acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahy časy budou doplněny
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Po zkusenostech doporucuji se vecer vyspat a vyrazit v podstate nad ranem. Sam jsem nejcasteji vyjizdel ve tri nebo v pul ctvrte, silnice jsou vymetene, dojet tam s casem kolem 3,5 hodiny neda zadnou velkou praci, za 4 je to i se snidani
A to jste tam v sedm nebo v pul osme, to je v podstate porad prilis brzy. Nebo dost brzy na zakladni seznameni s prostredim
A to jste tam v sedm nebo v pul osme, to je v podstate porad prilis brzy. Nebo dost brzy na zakladni seznameni s prostredim
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
No obecne mi pripadaji rozumne 2 moznosti, bud se vyspat pred a nebo po, ale po zamysleni se nad situaci vypada lepsi se vyspat pred jak pise Pavel.acer.t píše:spánek ?:)spíme do 23:00 když vyrazíme lehce po půlnoci tak jsme ráno na místě a případně dáme krátkého šlofíka na parkingu před okruhem nebo rovnou na kafe do baru u okruhu.Rikin píše:A co spanek, ten jsi neplanoval? Co treba v 9 z Prahy?acer.t píše:... počítám odjezd lehce po půlnoci z Prahy časy budou doplněny
nebo jak to myslíš ? nebráním se návrhu
No ja jsem z Brna, takze do 23 si toho moc nenaspim. Prijde mi nejlepsi vyspat se pred tim, ale alespon trochu kvalitne, ne 3 hodiny, vicemene neco jako navrhuje Arnie. Asi bych se priklanel k vyjezdu ve 4 rano abych se stihl vyspat, ale zase jak rikam, ja jsem z Brna. Mozna by nebyl spatny kompromis 4:30 vyjezd z Prahy - tzn abychom my Brnensti mohli vyjet v ty navrhovane 3:00.
Vzdyt je to prece uplne jedno jestli tam prijedeme v 9, 9:30, nebo 10. Pochybuju, ze kazdy bude jezdit cely den, ja to vidim tak na 4, 5 jizd.
To je pozde Richarde, zapominas na jedno uskali - rano zacnou jezdit po nemeckych dalnicich dalsi auta a cesta se razem muze protahnout i o hodiny. Tedy zatimco pokud budes mezi 3:30 a 4:00 v Rozvadove, dojedes zbytek snadno kolem 3 hodin, kdyz tam budes mezi 5 a 6, uz to pojedes o hodinu nebo dve vice. Takze s tim Tvym harmonogramem se snadno muze stat, ze tam prijedete v poledne a to uz neni moc fajn.
Navic to co rikam ja pocita s prumernou rychlosti okolo 200 km/h (takto v noci je to pohodova jizda s tempomatem kolem 220, duvodu ubrat je minimum), pokud vas pojede vice, muze to byt pomalejsi.
Z Brna by to chtelo vyrazit tak ve dve. Vsak to neni problem, ne? Vecer s osm lehnes a ve dve jsi jako rybicka
Navic to co rikam ja pocita s prumernou rychlosti okolo 200 km/h (takto v noci je to pohodova jizda s tempomatem kolem 220, duvodu ubrat je minimum), pokud vas pojede vice, muze to byt pomalejsi.
Z Brna by to chtelo vyrazit tak ve dve. Vsak to neni problem, ne? Vecer s osm lehnes a ve dve jsi jako rybicka
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n