Ono to jde postupně, člověk si pořád řiká, že to neni tak strašný a může to bejt horší. Ale možná, že kdyby se vrátil od 10 let zpět, tak sakra kouká jaká je volnost a na světě je růžověji )
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Joo, mít papíry pár hodin, vést slečny na palubě, ve Škodě 125 s pohonem na zadek.. Plný koule asi udělali svý a asi navodil tempíčko, který neměl v ruce no. Jako chápu ukazovat se v nějakym pořádnym novějšim Baworu nebo tak, ale takhle to je skoro zbytečný v tý rozdrážděný Schade.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Taky jsem nikdy nepochopil tohle machrování se stodvácou, fáčkem a podobnou technikou. Člověk aby se za to spíš styděl, ale někteří s tím zvládnou machrovat.
Jojo, to je furt keců, jak jsou velká a těžká auta bezpečná. S nějakým Puňťou by zábradlí na mostě prorážel hůř. Vědí vůbec v Audi, že jejich vlajková loď neplave??