A to víte jak jdou Transformeři z hospody a jeden říká: "Hoši, složíme se na taxík?"pjanda píše:Nevim, jestli je tu nekdo, kdo ma slabost zrovna pro filmove Transformers (ja si ani nedovedu predstavit, jak se to da smysluplne zfilmovat...), ale pokud ano, tak toto je celkem pekna prehlidka aut pusobicich v poslednim pokracovani.
Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
To je tak suchý, až je to vtipný. Tenhle vtip mě dycky dostane
2.0i 107kW
V dobrem nebo spatnem?pjanda píše: Prekvapuje me, jak jede ten Noble
Ja teda cekal vyhru noblu vzhledem k vaze a vykonu.
Vroom: V dobrem Papirove predpoklady jsou jedna vec, otisknout je do reality casto nebyva snadne... Stacilo, aby byla draha o neco delsi a zvitezil by.
Mam tu neco z jineho soudku - prezident Medvedev malem rozjezdil svuj lid. Medvedem Patrne nevyradil, nebo minimalne nezabrzdil...
Mam tu neco z jineho soudku - prezident Medvedev malem rozjezdil svuj lid. Medvedem Patrne nevyradil, nebo minimalne nezabrzdil...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Pekná scenéria, môže byť zaujímave sa tam povoziť...
Inak vie niekto, načo tam tá cesta je? Podla mapy cesta vedie len tam, hore nič nie je (nejaká budova), ešte tam z druhej strany vedie aj železnica... K čomu amíci postavia cestu na vrch hory, kde nič nie je? Alebo je tam nejaké prekladisko na železnicu?
Inak vie niekto, načo tam tá cesta je? Podla mapy cesta vedie len tam, hore nič nie je (nejaká budova), ešte tam z druhej strany vedie aj železnica... K čomu amíci postavia cestu na vrch hory, kde nič nie je? Alebo je tam nejaké prekladisko na železnicu?
Som vedel, že mi to niekto nájde
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vevericka vs. Lambo
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...