Prasík píše:žena! na fóru je žena!
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ty bys ji akorát vdechnul...Moucha píše:kdybych našel způsob jak si udělat ten víkend volnej tak jedu
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Mohu poprosit o nahození toho Brna? A neexistujou k tomu i nějaký jiný auta (né že by M3 byla nějaká nedostačující, ale změna je život). Jinak tenhle simulátor s NS doporučuju, už od prvního kola na Ringu v reálu jsem věděl co mě čeká za každým horinzontem a jaká zatáčka bude následovat. V reálu jsou pouze rovinky kratší a stoupání/klesání strmější jinak to má ale k realitě docela blízko.mmira píše:presne tohle pouzivam, mam k tomu i NS, Most a Brno. kdyby mel nekdo potrebu, nekam nahodim
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
mi se do toho m3 chal nepodarilo ani narvat tu NS . Jinak o brno se taky hlasim
jarka: Našel jsem to v notebooku, tak jsem to nahodil: http://www.uloz.to/9528866/bmw-m3-challenge-brno-rar
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Tak jsem si to dnes zahral ... mam nejakou verzi nordschleife z gt legends a moc se mi nelibi, jsou tam nejake vysoke obrubniky neexistuje nejaka lepsi verze? V rfactoru sem hral imho mnohem lepsi verzi. Jinak po 3 pokusech 8:29, 8:05 a ted 8:00:685 kolik mate rekord? Jeste tam pujde neco stlacit pod 8 min v poho.
edit.
Tak jsem nasel tuto stranku http://www.ronnie82.webs.com/index.html#n a je tam i ta o dost lepsi verze NS tu sem dal za 7:57:714 a pujde to rozhodne i niz.
edit2.
Novej rekord 7:48:314 a urcite to de zajet jeste lip. Za kolik to davate?
edit.
Tak jsem nasel tuto stranku http://www.ronnie82.webs.com/index.html#n a je tam i ta o dost lepsi verze NS tu sem dal za 7:57:714 a pujde to rozhodne i niz.
edit2.
Novej rekord 7:48:314 a urcite to de zajet jeste lip. Za kolik to davate?
Naposledy upravil(a) Vrooom dne čtv 30 čer 13:50, celkem upraveno 1 x.
Zpatky k tematu> Ja planuju, ze bych v patek vyjel nekdy mezi sestou a sedmou vecer z Brna. Mel by nekdo zajem se pripojit (treba i nekde po ceste)?
Btw u meeting pointu na prvni strance nejsou casy?
Tak už sem to brno nasosal, dík za odkaz.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
TomasK a já máme zatím v plánu vyrazit z Brna kolem 03:00 v sobotu, tak abychom do oběda byli na místě.Rikin píše:Zpatky k tematu> Ja planuju, ze bych v patek vyjel nekdy mezi sestou a sedmou vecer z Brna. Mel by nekdo zajem se pripojit (treba i nekde po ceste)?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!