To je ale skoro všechno poslední dobou, holt pokrok nezastavíšRedBaron píše:CLS bylo vždycky krásně a výrazně tvarované, tohle je takové nemastné neslané...
BMW Divize
Re: BMW Divize
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
neska sem poprvé s bramborem couval víc než pár metrů (asi sto) a z této jediné zkušenosti sem nabyl dojmu, že to má omezovač na couvání (asi někde kolem 15km/h)... pletu se, nebo je to další zhovadilost aus Brussel?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To je nějaká špatná legrace ne?
to 6GT vypada slibne, uz se tesim na ostrou verzi
@weep: není, se mi fakt zdálo, že to při couvání jelo furt stejně rychle (pomalu) bez ohledu na to jak moc sem šlapal na plyn
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V tom případě by se BMW mělo probudit z tý diskotéky.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ak to tak vazne je, tak pochybujem ze je v tom BMW osamote...boli by uz fakt
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Omezovac rychlosti pri couvani? Ze by dalsi vylepseni pri faceliftu? Pred FL se da jet az do omezovace ot...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Nepanikárte, možno je len chyba v pavprochovi
pjanda píše:Omezovac rychlosti pri couvani? Ze by dalsi vylepseni pri faceliftu? Pred FL se da jet az do omezovace ot...
mno to mne po***
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.