Snowman000 píše:Kazdopadne tym financovanim a poplatkami to je vsade tak a to je to z coho vsetky tie lizingovky funguju...
nie je problem s preplatenim ako takym, problem je ten, ze ho donekonecna navysuju roznymi spracovatelkymi poplatkami radovo v stovkach eur, a tiez tro, ze ti ponukaju vec na DVE splatky (pol na pol kazdy rok jednu), ale k tomu ti ako povinne nanutia este splatky na uplne ine produkty ktore musis platit kazdy mesiac teda 23 mesiacov a ktorych preplatenie je ma co docinenia z lichvou. Ked im povies aby ti presne zratali, o kolko to preplatis, tak vytiahnu z paty take poplatky, o ktorych ani sami netusili a zrazu sa si relativne cenovo zaujimave auto posunie uplne inde. Ale uz chapem tu tablku z Trendu, preco boli na tom s najlepsou priemernou mzdou pracovnici z oblasti poistovnictva a leasingu.
Nicmenej, problem nie je samotne navysenie ako take ako skor to, ze nie som ochotny akceptovat x dalsich pijavic ktore sa mi nasledne mesacne prisaju na srajtoflu. Takze to bude jazdenka do 15t eur aj s DPH.