BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
brasci
Pan Řidič

Re: BMW Divize

Příspěvek od brasci »

Keď už ste pri tejto debate, je normálne, keď som sa takto snažil do GP natlačiť čo najviac, že po chvíli som začal cítiť benzín, pozriem pod auto a tam čerstvá mláka benzínu? Ale nádrž netečie, odvtedy a ani predtým sa nič také nestalo...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ani Oct II preFL ani poFL ho nemá.... pokud tam chcu dostat deklarovaných 60litrů, musím (po prvním cvaknutí pistole = 55litrů) cca deset minut po trošičkách to tam nadojit přes tu posranou záklopku.... prostě šaškárna
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

brasci píše:Keď už ste pri tejto debate, je normálne, keď som sa takto snažil do GP natlačiť čo najviac, že po chvíli som začal cítiť benzín, pozriem pod auto a tam čerstvá mláka benzínu? Ale nádrž netečie, odvtedy a ani predtým sa nič také nestalo...
Hele, s tím smradem se mi stalo něco podobného, poté co jsem do auta natlačil co nejvíc paliva jsem zhruba ještě 2hodiny potom cítil nepříjemný pach benzínu v iteriéru. Navíc to ani prý není moc zdravé pro auto, může se ti stát, že ti palivo přeteče přes nějakou nádobku na uhlí??? a budeš muset do servisu(ale s tím si nejsem až tak jistý, to jsem kdysi četl na garáži)
2.0i 107kW
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

šmoula: No asi pretiekol, keďže pod autom bola mláka od benzínu... Ale do servisu som s tým nešiel a nič sa tomu nestalo, doteraz to jazdí ok...
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

to se mi v corolle jednou stalo taky, teklo to pak pod autem a ženská mi začla nadávat že se neumim trefit do nadrže tak sem se na ní aspoň usmál :D
SSS - vdechne tě do života
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Pokud se nekomu zalibila Premkova M3 ;), pak bychom tu meli par zivejsich fotek od hochu z BMW Blogu. Zda se, ze se jim v tom trochu drzi voda ;)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Premkova M3 nezaujala, zkusim neco zajimavejsiho :)

Toto jsou vubec prvni spionazni fotky chystaneho 6 GT alias "ctyrdveroveho kupe" na bazi petky, no zkratka mnichovskeho CLS :) Naposledy jsme o nem psali zde a nebo zde.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Maskovani je dost nevyrazne, toto daleko k vyrobe nema...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Přemkovo BMW zaujalo, ale nechtěl sem tu už podruhý psát, že se mi líbí a že ho měli vyrábět. :D

6GT by mohlo bejt pěkný, pokud bude jako 6, ale s párem dveří navíc. Tim by zmizelo to, co se mi nelíbí na aktuální 6coupé a to hrozně dlouhej bok(nevim jak to líp popsat, ale kdyby to auto bylo o kus ktaší, tak by se mi líbilo víc. U 4dv to tolik nevynikne)
TSs
RedBaron
Řidič začátečník

Příspěvek od RedBaron »

CLS bylo vždycky krásně a výrazně tvarované, tohle je takové nemastné neslané...
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

M3 Baumax verzia je fakt super za tu palec hore, ale zaroven aj palec dole, ze to nepustili aspon v 50kusovej davke na trh:)

K tej 6GT...nejak mi unika pointa toho auta, ci uz dizajnovo, ako aj celkovo vnimanim...ked si porovnam prve CLS s dobovou E-klasse, tak je tam v dizajne, naladeni, celkovom ponati obrovsky rozdiel a Mercedes si tym nalakal novych zakaznikov a nekanibaloval na Ecku. Ale tu medzi 5er a 6GT nevidim rozdiel a obavam sa ze jazdne to bude rovnake, takze mam pocit ze BMW robi len to co robia ostatni, len preto aby to robil... :-\
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět