Tezko rici, kolik lidi to vi a nevi, to se z toho poznat neda. Nicmene ja vim, ze ta opatreni k realnemu snizeni spotreby obvykle nevedou, proto si take myslim, ze to lide vnimaji o to negativneji. At uz si uvedomuji nebo neuvedomuji co to presne je, citi, ze vymenili neco za nic. Prisli o cast ovladatelnosti, jim prijemneho chovani auta na jedne strane a a na druhe misce vah neni nic (resp. je tam lepsi vysledek v testu spotreby, ale za ten si oni nic nekoupi), proto jim to vadi vice nez kdy jindy.ExFun píše:Pavel: nemyslím, že lidi ví, že lag je spojená nádoba s COx .. myslím, že to je v tiskovce přidaný komentář JDP. Jsem přesvědčen, že lidi si v takových anketách stěžují (oprávněně) na chování AT, plynu, navigace etc. ale neřeší co za tím stojí. Jednoduše - plyn mi nevyhovuje - odškrtnu kolonku nebo napíšu a neřeším souvislosti.
Alespon tak to vnimam ja.
Ze lide chteji sva auta ovladat to ale podle me dosvedcuje tak jako tak Tedy ve drive zminenem duchu - "kdyz uz v tom musim sedet, at me to aspon posloucha".