BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
vasco
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od vasco »

i já...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Tak to sme už tři :D Já bych jezdil plnej od nějakých 5tis :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Treba to ma pavproch tak, ze to na zacatku osoli a pak postupne ubira :) Mozna je to nejaky recept na dlouhovekost ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

vasco píše:
Deli píše:A nebo je to tam až od 120+ :)
Tak jim to pořád dlouho trvá... :D
verim ze je to tak, nikdy nic neprislo a ani tam nejsou zadny "poradny" kamery...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Já si taky ničeho podezřelého nevšiml :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

chlopi, sme si nerozuměli.... tím "až si to sedne" sem myslel jen okrajově "stroj", daleko více sem myslel sebe....už sem to tu psal, že sem lempl a že mi trvá i několik desítek tisíc km než auto dostanu "do ruky".... :ymblushing:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

pavproch píše:že mi trvá i několik desítek tisíc km než auto dostanu "do ruky".... :ymblushing:
Podobne, ale potom to stoji za to a dokazem auto vyuzivat na 110%...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Chapu, ze kazdemu to trva jinak dlouho, ale desitky tisic km? Prvni vec je zvyknout si na ovladani auta, to muze trvat desitky, stovky, i par tisic km. Druha vec je poznat, jak reaguje v rozlicnych situacich, tam samozrejme "uceni se" nikdy nekonci, ale zatimco prvnich par tisic km tyto informace pribyvaji jakou houby po desti, kolik jich asi tak pribude mezi 15. a 20. tisicem kilometru? Dve? :)

Myslim, ze na to, abyste z auta dostali maximum na zname silnici, po ktere jste ho uz parkrat prohnali za aktualnich podminek, staci porad maximalne par tisic km, pak uz vazne neni co zjistovat. S rostoucim poctem neznamych to chce vice zkusenosti, ale v tomto pripade "dostavani do ruky" vazne nekonci nikdy...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Arnie J píše:Stala se mi dneska taková nepříjemnost...

Jedu si takhle v poklidu s posledními zbytky paliva směrem k benzínce, když se mi přimotala do cesty nějaká pojízdná šikana. Podřadil jsem tedy a zašlápnul plyn, ovšem když jsem byl na jeho úrovni, tak vstřikovače (asi) nasály vzduch, auto přestalo jet a já manévr jen tak tak dokončil. Hned jsem vyřadil na neutrál a když jsem zjistil, že motor běží, tak jsem v nízkých otáčkách pokračoval na benzínku. Tam jsem natankoval a skončilo to skoro happy-endem.

ALE! Během toho manévru se rozsvítila kontrolka žhavení (DDE) a nechce zhasnout. Zůstala svítit i po dalších 50km jízdy, restart motoru nepomůže. Přitom auto jede přesně stejně jako předtím. Nevíte co to chce? Předpokládám, že bude stačit připojit to na diagnostiku a smazat chybu.
Tak kontrolka DDE zhasla. Stačila k tomu jedna prostá věc ... opět mi došlo palivo :D :ymblushing: Auto se zastavilo 8 metrů od pumpy, zbytek mě museli dotlačit kolemjdoucí strýci právě opustivší přilehlou knajpu. Bylo to totiž do kopce.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Už vidim, jak potom u piva budou vykládat o tom, jak museli tlačit zbohatlíka v černym BMW. :D
TSs
Odpovědět