BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak to sme už tři Já bych jezdil plnej od nějakých 5tis
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Treba to ma pavproch tak, ze to na zacatku osoli a pak postupne ubira Mozna je to nejaky recept na dlouhovekost
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
verim ze je to tak, nikdy nic neprislo a ani tam nejsou zadny "poradny" kamery...vasco píše:Tak jim to pořád dlouho trvá...Deli píše:A nebo je to tam až od 120+
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já si taky ničeho podezřelého nevšiml
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
chlopi, sme si nerozuměli.... tím "až si to sedne" sem myslel jen okrajově "stroj", daleko více sem myslel sebe....už sem to tu psal, že sem lempl a že mi trvá i několik desítek tisíc km než auto dostanu "do ruky"....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Podobne, ale potom to stoji za to a dokazem auto vyuzivat na 110%...pavproch píše:že mi trvá i několik desítek tisíc km než auto dostanu "do ruky"....
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Chapu, ze kazdemu to trva jinak dlouho, ale desitky tisic km? Prvni vec je zvyknout si na ovladani auta, to muze trvat desitky, stovky, i par tisic km. Druha vec je poznat, jak reaguje v rozlicnych situacich, tam samozrejme "uceni se" nikdy nekonci, ale zatimco prvnich par tisic km tyto informace pribyvaji jakou houby po desti, kolik jich asi tak pribude mezi 15. a 20. tisicem kilometru? Dve?
Myslim, ze na to, abyste z auta dostali maximum na zname silnici, po ktere jste ho uz parkrat prohnali za aktualnich podminek, staci porad maximalne par tisic km, pak uz vazne neni co zjistovat. S rostoucim poctem neznamych to chce vice zkusenosti, ale v tomto pripade "dostavani do ruky" vazne nekonci nikdy...
Myslim, ze na to, abyste z auta dostali maximum na zname silnici, po ktere jste ho uz parkrat prohnali za aktualnich podminek, staci porad maximalne par tisic km, pak uz vazne neni co zjistovat. S rostoucim poctem neznamych to chce vice zkusenosti, ale v tomto pripade "dostavani do ruky" vazne nekonci nikdy...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak kontrolka DDE zhasla. Stačila k tomu jedna prostá věc ... opět mi došlo palivo Auto se zastavilo 8 metrů od pumpy, zbytek mě museli dotlačit kolemjdoucí strýci právě opustivší přilehlou knajpu. Bylo to totiž do kopce.Arnie J píše:Stala se mi dneska taková nepříjemnost...
Jedu si takhle v poklidu s posledními zbytky paliva směrem k benzínce, když se mi přimotala do cesty nějaká pojízdná šikana. Podřadil jsem tedy a zašlápnul plyn, ovšem když jsem byl na jeho úrovni, tak vstřikovače (asi) nasály vzduch, auto přestalo jet a já manévr jen tak tak dokončil. Hned jsem vyřadil na neutrál a když jsem zjistil, že motor běží, tak jsem v nízkých otáčkách pokračoval na benzínku. Tam jsem natankoval a skončilo to skoro happy-endem.
ALE! Během toho manévru se rozsvítila kontrolka žhavení (DDE) a nechce zhasnout. Zůstala svítit i po dalších 50km jízdy, restart motoru nepomůže. Přitom auto jede přesně stejně jako předtím. Nevíte co to chce? Předpokládám, že bude stačit připojit to na diagnostiku a smazat chybu.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Už vidim, jak potom u piva budou vykládat o tom, jak museli tlačit zbohatlíka v černym BMW.
TSs