Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
cekam, kdy kdo napise, ze to zlotrily pirat a politik v jedne osobe nechal zinscenovat
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Hm..to že mu našli v těle stopy thc neznamená, že byl pod vlivem..to tam nikde neupřesňují...
2.016V 99kW
už toho jsou plné Novinky, koukni do diskuze. Tam dlouhou dobu vedl příspěvek o tom, že si to zaplatil politk
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
na TV ZNOVA bylo, že podle neověřených info, to nebylo více než malé množstvíSlawall píše:Hm..to že mu našli v těle stopy thc neznamená, že byl pod vlivem..to tam nikde neupřesňují...
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Kdyby to bylo na Čt, tak by se tomu trochu dalo věřit, když to jsou neověřené žvásty..ale když toto řeknou na nově, tak to je blábol.
2.016V 99kW
tak to každopádně jen jsem zvědav zda nova z oběti udělá vrahaSlawall píše:Kdyby to bylo na Čt, tak by se tomu trochu dalo věřit, když to jsou neověřené žvásty..ale když toto řeknou na nově, tak to je blábol.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Klííd
Až se vylitá Bartošová v Itálii utopí v moři nebo sletí ze skály , tak si bulvár na nějakou několik měsíců starou nehodu už ani nevzpomene..
Až se vylitá Bartošová v Itálii utopí v moři nebo sletí ze skály , tak si bulvár na nějakou několik měsíců starou nehodu už ani nevzpomene..
To bude za dlouho, teď je zavřená ve cvokhausu...
Už ne, podepsala revers a vzala kramle do Itálie, to vim i já
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Mi neříkejte, že to nejde zjistit, myslim to, jestli byl zhulenej, nebo jeslti to měl v krvi třeba ze dne před...acer.t píše:máme pokračování honu na piráty že by ty GTR viděl jinak ?
Mladý řidič, který na konci května zemřel při havárii u Slaného na Kladensku, kde se proti němu náhle vyřítila dvě sportovní auta Nissan GT-R, byl pod vlivem drog. Za zavinění nehody policisté stíhají ruského podnikatele.
"Jeden znalecký posudek, který zatím vyšetřovatel obdržel, prokázal, že byl šofér pod vlivem THC, které je obsažené v marihuaně," řekla mluvčí kladenské policie Michaela Nováková
Zdroj: http://praha.idnes.cz/ridic-ktery-zemre ... zpravy_zep
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III