Mobilni verze fora
Mobilni verze fora
Prosim pekne, je v planu sablona pro mobilni telefony? Neni to zivotne dulezite, ale rozhodne bych to uvital a myslim, ze nejen ja.
Re: Mobilni verze fora
Používám z mobilu tuhle verze a funguje mi dobře. Vždycky může být líp, ale nestrádám...
Fungovat funguje, o tom zadna, ale na velmi jemnem dotykovem displeji se mi treba za volantem blbe trefuje...
no tak si to pusť na booku a neštvivasco píše:Fungovat funguje, o tom zadna, ale na velmi jemnem dotykovem displeji se mi treba za volantem blbe trefuje...
Já mam takovej problém s magazínem. Při zobrazení v Opeře mini se první písmeno řádku zobrazuje hned jako první zobrazenej pixel, takže splývá. Myslel sem, že chyba bude u mě, ale AF je jediná stránka, u který sem to objevil. Přitom by mi to bohatě stačilo o 5 px doprava.
TSs
divne, taky pouzivam Operu mini (na droidu) a vse je jak ma
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ja tiez a funguje to. akurat niektorych smajlikov nezobrazuje
Pouzivam Operu Mini aj interny prehliadac BB a vsetko funguje.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Tak sem teď místo Opery mini hodil mobile a mam tam malou mezírku od kraje(pixel až dva). Akorát písmeno j a uvozovky splývaj s okrajem. Ale jestli je chyba jenom u mě, tak se nedá nic dělat, číst se to dá, akorát mě to tak napadlo, když se probíraly ty mobily.
TSs
Tak bude?