BMW M3 e92
Re: BMW M3 e92
to samozrejme mas pravdu. aut je spousta a e92 M3 rozhodne neni to nejlepsi z nich. jinak zbyva to, co naznacil merlin. oslovit nekterou z pujcoven sportovnich aut, tam se M3 urcite najde. ale jak to tak vidim, asi si ji nekoupis, ze.
ono obecne je u nas velky problem svezt se v cemkoli, co neni mainstream. staci chtit treba A4 q 3.0i manual. muzes se treba postavit na hlavu a nepujcis si ji.
ono obecne je u nas velky problem svezt se v cemkoli, co neni mainstream. staci chtit treba A4 q 3.0i manual. muzes se treba postavit na hlavu a nepujcis si ji.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ani jedno z toho zde nebylo myšleno jako výtka alespoň ode mneTommino píše:Nepotřebuju si půjčit auto na víkend, nepatřím k těm, co jdou do salonu a chtěl se prostě projet jenom v autě. Chci si auto koupit. Ale rozhodně si teda nekoupím auto typu M3, abych se s ním projel 3 km a jenom rovně. Nepotřebuju to ani na víkend, stačí si to v 10 ráno vzít a v 5 vrátit, je to tak moc? Mně se to zdá úplně normální. Ani to nepotřebuju nějak extra nutně, jen jsem se prostě zeptal......je spousta zajímavejch aut - jinejch, kromě M3
jen je to dáno českým trhem zkus ještě BMW Invelt Stodůlky (bývalý AuTec) mají v Praze asi nejvíce aut...třeba tam najdou M3 na půjčení
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
asi tak ...bohuželmmira píše: ono obecne je u nas velky problem svezt se v cemkoli, co neni mainstream. staci chtit treba A4 q 3.0i manual. muzes se treba postavit na hlavu a nepujcis si ji.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Tedy ne že bych to někdy zkoušel, ale nebylo to nejjednodušší si to M3 půjčit někde v blízkém zahraničí, řekněme ve Vídni nebo přímo v Mnichově? Asi by to nešlo na celý den, ale na dvě tři hodiny snad ano, kdyby si člověka nejdřív trochu prověřili, ne?
Jinak přiznávám, že mi k rozhodnutí beru / neberu zatím vždycky stačilo tak půl hodiny jízdy, někdy i míň.
Jinak přiznávám, že mi k rozhodnutí beru / neberu zatím vždycky stačilo tak půl hodiny jízdy, někdy i míň.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
V pohodě, já to nemyslel nějak, že jsem nasranej, možná to tak vyznělo, ale ne. No, dokud se v ní nesvezu trochu víc, tak ji fakt nekoupím
A4 3.0i q ????acer.t píše:asi tak ...bohuželmmira píše: ono obecne je u nas velky problem svezt se v cemkoli, co neni mainstream. staci chtit treba A4 q 3.0i manual. muzes se treba postavit na hlavu a nepujcis si ji.
snad 3.2, ni?
ale ani ta v celým česku nikde jako předváděčka není.... tak jako 330ix (N53)... takže sem vybíral "naslepo", bez svezení se...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
njn, ja se v tech audinach tolik nevyznam
Autoforum.cz
já to vím taky jenom proto, že sem ve finále vybíral mezi A4 3.2 Avant 6MT quattro a 330ixT.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ad pan Bychl - pristupuje k M vice srdcem nez rozumem, ja tomu rozumim, jakkoli rozumim i pohledu z druhe strany. Je to o znalosti veci, kdybste se s nim potkali, pochopite.
Rika sice, ze M se nepujcuje, M se kupuje. Neznamena to ale, ze by nepujcil nikomu nic, spise ma cich na lidi, kteri to opravdu chteji a kteri si s tim jen chteji sjet. Mne pujcil i vlastni Z4MC, mohl jsem si s ni jet kam jsem chtel a na jak dlouho chtel. Kdyz jsem se ho pozdeji ptal, proc to udelal, kdyz to normalne nedela, byla odpoved jednoducha: vedel jsem, ze to koupite.
Cili je treba vnimat to v cele siri. Vzhledme k tomu, ze BMW Bychl je nejvetsi prodejce M v CR, to asi nakonec nebude delat tak spatne...
Rika sice, ze M se nepujcuje, M se kupuje. Neznamena to ale, ze by nepujcil nikomu nic, spise ma cich na lidi, kteri to opravdu chteji a kteri si s tim jen chteji sjet. Mne pujcil i vlastni Z4MC, mohl jsem si s ni jet kam jsem chtel a na jak dlouho chtel. Kdyz jsem se ho pozdeji ptal, proc to udelal, kdyz to normalne nedela, byla odpoved jednoducha: vedel jsem, ze to koupite.
Cili je treba vnimat to v cele siri. Vzhledme k tomu, ze BMW Bychl je nejvetsi prodejce M v CR, to asi nakonec nebude delat tak spatne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Jinak s M3 E92 jsem toho najezdil dost, manual i M-DCT, takze recmi okolo mohu slouzit Jinak aktualne nevim o nikom v okoli, kdo by to meli. Dva sousede to meli, ale oba to prodali... Ale pro atmosferu si muzeme pustit jedno prepalene video (bohuzel jen vzhledove ) od jednoho pilota, ktery testuje jen spotrebu paliva - rikame mu D Styk
Zrovna spotreba neni nejvetsi prednosti M3 E92, ale vedle S5 SB je to zazrak...
Zrovna spotreba neni nejvetsi prednosti M3 E92, ale vedle S5 SB je to zazrak...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n