Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
arnie... manželskou postel tam mají?
Slow and serious
nevim, píšou "Doppelzimmer" narážíš tím na něco konkrétního?KoPP píše:arnie... manželskou postel tam mají?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
jen jsem si vzpomněl na Dukovany a hodnotím, zda je bezpečné ležet vedle nemusel bys to taky příště stihnout
Slow and serious
však ani posledně jsem to nestihl
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Ja jsem naposledy spal nekolik km od okruhu (jinde uz bylo plno), coz nedoporucuji, lepsi je mit zakladnu nekde v Nurburgu a byt v centru deni
Tento hotel je nejlepsi co jsem poznal - dobre misto, prijemna atmosfera, solidne tam varili a ani drahe to neni...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- MaRRos
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Když tak čtu jak se tu hecujete, tak mě fakt mrzí, že to nedám s váma... Kdyby jste to tak mohli o týden posunout....(jen přání do větru).
Mároš - C2 VTSport
Ty já nevim Ale asi se budu muset rozhoupat, když už se řeší ubytováníacer.t píše:no vida rozumna rec kdodalsi jede? Vasco? Googy? Deli? panove jedeme
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
No vzhledem k tomu, že teď řešíme s vascovou bydlení, tak mi to asi nevyjde finančně... :-/ Když už bych jel, tak chci, jak říká pjanda, vyzkoušet své auto, na nějaké spolujízdy kašlu...
no ale já jsem z toho vyšel s "čistým štítěm"Arnie J píše:však ani posledně jsem to nestihl
Slow and serious
tak šup za pás a makej!vasco píše:No vzhledem k tomu, že teď řešíme s vascovou bydlení, tak mi to asi nevyjde finančně... :-/ Když už bych jel, tak chci, jak říká pjanda, vyzkoušet své auto, na nějaké spolujízdy kašlu...