BMW Divize
Re: BMW Divize
mmira: ale vies co, chcel som menit za novsie, E90 je podla mna pekne auto, E46 zacina uz vyzerat trocha "v rokoch", preto ta potreba to vymenit. Ale ako som vravel, nepresvedcilo ma to.. Na jednej strane ma to mrzi, na druhej som rad... Za to co mam som si ho zacal cenit eeste viac. Chvilku asi pockam a uvidim co prinesie nova rada.
E46 325i + E60 550i
jansci: Ja s Vami souhlasim, ale za sebe uz jsem E90 akceptoval. A myslim, ze to udelate take, nebot drive nebo pozdeji proste nebude lepsi volby - E46 vecne nebudou a jak tu kdysi moudre pravil Vladimir (ExFun) - E90 porad jeste vznikala v dobe, kdy se nesilo na miru bruselskym normam a to auto bylo stizeno spise minimalizaci nakladu (bohuzel, to je na nem velmi znat) a jen dilcimi euroupravami (hlavne naroubovani dlouhych stalych prevodu na konci vyvoje pred uvedenim a pozdejsi modifikace pri faceliftu - elektricke rizeni a dalsi prvky ED).
Ohledne nove generace netrpim zadnym optimismem, ostatne BMW 3 bez atmosferickeho R6 bych si nikdy nekoupil, tim je pro me ze hry zcela automaticky...
Ohledne nove generace netrpim zadnym optimismem, ostatne BMW 3 bez atmosferickeho R6 bych si nikdy nekoupil, tim je pro me ze hry zcela automaticky...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
myšlenka století, co by vyšla staromilce e46 z náhradních dílů?
- je mi jasné, že to bude raketa, ale přec jen takto by se dalo k unikátu dostat
- je mi jasné, že to bude raketa, ale přec jen takto by se dalo k unikátu dostat
Slow and serious
KoPP: Myslim, ze to je zatim ryze akademicke Porad se daji sehnat treba jen lehce jeete M3 a i kdyz stoji hodne, porad vyjdou levneji nez treba 330i z nahradnich dilu.
Zrodna rano mi posilal drugster tohoto smoulu:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Za obvyklych cca 900t kousek jako novy.
Skladani z ND tedy bude mit smysl, az cena podobnych veteranu bude nad cenou takove skladacky. A je otazka, jestli se to vubec nekdy stane
Zrodna rano mi posilal drugster tohoto smoulu:
Za obvyklych cca 900t kousek jako novy.
Skladani z ND tedy bude mit smysl, az cena podobnych veteranu bude nad cenou takove skladacky. A je otazka, jestli se to vubec nekdy stane
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
tak akademická otázka to byla v každém případě věc druhá je, že na tomto budou všechny gumy, manžety, těsnění staré 8 let...
ta z N.D. by mohla být opravdu nová (jojo díly by trčely na skladě, ale pořád bez náplní a snad ve slušném prostředí).
ta z N.D. by mohla být opravdu nová (jojo díly by trčely na skladě, ale pořád bez náplní a snad ve slušném prostředí).
Slow and serious
Zrovna ode mě odjel kamarád. Loni koupil M3 e46 z posledního roku výroby s asi 46tis. km za cenu lehce přes půl milionu. Teď to má o 12tis. víc a auto stále v technický i optický kondici novýho. A navíc mě ten hajzl donutil, ať se s tím svezu.
Definitivní výběr auta jsem odložil až na dobu kdy to bude aktuální, ještě se potřebuju svést se 130i preFL a zatím si budu pořád vymýšlet nějaký kraviny.
Definitivní výběr auta jsem odložil až na dobu kdy to bude aktuální, ještě se potřebuju svést se 130i preFL a zatím si budu pořád vymýšlet nějaký kraviny.
RWD
hm interier + kridlopjanda píše: Zrodna rano mi posilal drugster tohoto smoulu:
pjanda: suhlasim. Vravim, mne na svojom vadi v podstate len to, ze uz predsa opticky "starne" (ajked je to tusim posledny rocnik - 2004). Este chvilu ale pockam - vzhladom na to v akom stave ho mam. Ale casom asi tak ci tak budem modernizovat.pjanda píše:jansci: A myslim, ze to udelate take, nebot drive nebo pozdeji proste nebude lepsi volby
E46 325i + E60 550i
to nas nevyhnutelne ceka vsechny. pak to bude jen o volbe nejmensiho zla, rozhodne ne o koupi auta snu.jancsi píše:Ale casom asi tak ci tak budem modernizovat.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou