Osoba blizka konci??
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Osoba blizka konci??
To mi pripomina hlasku z filmu Demolition Man: Johne Spartane, máte pokutu jeden kredit za porušení morálního statutu!...
Bohuzial to co sa tam u vas deje, je uz fakt moc...no, ocakavam ktoreho vymietaca cestnych piratov to napadne aj u nas...
Bohuzial to co sa tam u vas deje, je uz fakt moc...no, ocakavam ktoreho vymietaca cestnych piratov to napadne aj u nas...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
záleží jestli vaši politici mají podíly ve firmách pronajímající radary obcím
Zadarmo se s tím piplat nebudou
Zadarmo se s tím piplat nebudou
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
psssssst, nenapomahat im
Co viem tak by sa tu toho muselo trosku viacej zmenit, aby to mohlo fungovat tak naprdlacku...
Ale asi si zacnem novy byznis...zacnem na seba prihlasovat vase auta...pomohlo by to?
Co viem tak by sa tu toho muselo trosku viacej zmenit, aby to mohlo fungovat tak naprdlacku...
Ale asi si zacnem novy byznis...zacnem na seba prihlasovat vase auta...pomohlo by to?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ze to je tezce zlobbovane, o tom nepochybuji, takto ucelova konstrukce ani nedava prostor k jinemu vysvetleni...ExFun píše:Dovolím si zaspekulovat, že tím, jak je tato novela napsána, je šita na příjmy zdánlivě obcí, ale vzhledem k tomu, že obce nemají finance na pořízení radarů bude nevyjádřeným, ale zamýšleným příjemcem i CzechRadar a spol.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Obcím jde pouze o zvýšení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.
ultima ratio píše:Obcím jde pouze o zvýšení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Přemýšlím, kolik lidí tu asi dostalo ban po prvním příspěvku
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že člověk který se naučil beztrestně páchat dopravní přestupky, to nikdy nepochopí, ale je to tak. Takový člověk na to přijde většinou až když mu někdo blízký zemře při dopravní nehodě.acer.t píše:ultima ratio píše:Obcím jde pouze o zvýšení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.
myslíš, že bude MP Kladno první ?Reese píše:Přemýšlím, kolik lidí tu asi dostalo ban po prvním příspěvku
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
ultima ratio píše:Já vím, že člověk který se naučil beztrestně páchat dopravní přestupky, to nikdy nepochopí, ale je to tak. Takový člověk na to přijde většinou až když mu někdo blízký zemře při dopravní nehodě.acer.t píše:ultima ratio píše:Obcím jde pouze o zvýšení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.
pojd na mou hrud neřešil jsem Tě na jiném foru, nebudu ani tady
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M: