BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
acer.t
Moderátor

Re: BMW Divize

Příspěvek od acer.t »

nenech se nas**** mě se zas smějí kvůli mahagonu :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

pavproch píše:já su už zocelen, mně jen tak něco nerozhodí... neprodám... :D
hele, jak rika acer, nenech se rozhodit. jestli se ti to auto libi, pak je vse cajk a vsici ostatni at jdou nekam. furt jsi na tom lip, nez jsem sveho casu byl ja. uz po ujeti nekolika malo km jsem si byl temer jist, ze jsem koupil spatne, bohuzel jsem to neprekonal.

mmch, zrovna vcera jsem cirou nahodou nasel objednavkovy list. ma e91 325i stala 1.281.700,- Kc. dnes nechapu, jak jsem za to mohl dat tolik penez.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

mmira: A výměnu tlumičů tomu nepomohla k tomu, abys to auto začal snášet?

(doufam, že si tě s nikym nepletu, ohledně výměny série za Koni :-) )
TSs
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

mmira: ja neviem ci je spokojny. Scout je tichsi, lepsie zvlada zatacky, "nezvuk" R6. Mam pocit, ze vitazi len image znacky a vyzor.

pavproch: nejake pozitiva na to bmw v Xdrive a kombiku?
E46 325i + E60 550i
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

pajjoun: nj, to jsem byl ja. spolu s vymenou pneu za nonRFT to auto udelalo prijatelnym. jinak to nebylo o nesnaseni, ja to auto mel v podstate rad, ale pokazde, kdyz jsem do nej sedl, jsem videl, jak mohlo byt o mmoho lepsi - naladeni podvozku, prevodovka, rizeni, kvalita montaze. kdybych dnes mohl vratit cas, tak ho neprodam a mam ho v kombinaci s M3. to by z meho pohledu bylo temer idealni. jenze kdyz jsem ho kupoval a po 2 letech prodaval, jeste stale jsem byl presvedcen, ze si musim vystacit s jednim autem.
Autoforum.cz
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jancsi píše:Scout ... lepsie zvlada zatacky
myslim, ze zrovna v tomto tu bylo zmineno, ze se bawor chova lepe. zbytek nevim, imho je PP spokojeny. alespon to tak na me pusobi
Autoforum.cz
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

mm: Tak to byl velky omyl, dnes jsou 3 skoro malo ;)

Jinak je to dobre, ted budeme resit, jestli je pp spokojeny nebo ne ;))
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

pavproch píše:@vasco: jak tu bylo kdysi konstantováno, tohle není autí pro zábavu, tohle je (služební*) potah.... :ymblushing:

služební* = zkus hádat, kdo je majitelem/jednatelem firmy.... :D (můžeš jednou ... ;) )

@snow: kuju
Ale tomu já rozumím, spíš jestli to opravdu využiješ, jestli převážíš náklad tak často a takový objem, že potřebuješ kombi...
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

mmira píše:pajjoun: nj, to jsem byl ja. spolu s vymenou pneu za nonRFT to auto udelalo prijatelnym. jinak to nebylo o nesnaseni, ja to auto mel v podstate rad, ale pokazde, kdyz jsem do nej sedl, jsem videl, jak mohlo byt o mmoho lepsi - naladeni podvozku, prevodovka, rizeni, kvalita montaze. kdybych dnes mohl vratit cas, tak ho neprodam a mam ho v kombinaci s M3. to by z meho pohledu bylo temer idealni. jenze kdyz jsem ho kupoval a po 2 letech prodaval, jeste stale jsem byl presvedcen, ze si musim vystacit s jednim autem.
Aha, tak pokud bylo jenom jedno, tak chápu že šla pryč. :-) Ale za tu dobu se skoro na všechny problémy toho auta už se našel lék, takže je škoda, že muselo jít. Teď sem si našel fotky a barva+kola super zvolený. :-bd
TSs
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nj, sluselo mu to

Obrázek
Autoforum.cz
Odpovědět