a jak!Deli píše:už je to tu zase ty se na to auto fakt těšíšArnie J píše:F30 bude samozřejmě jiná pecka
BMW Divize
Re: BMW Divize
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
teda chlopi, vy ně dáváte.... @ex et pj:díky za zastání...
asi sem divnej, mně 17" stačí, snížený péra nescu ani za nic, chromový lišty sou eklhaft a není to žádná social-line ale poctivá perleť metlalíza, jo a xD a batohu se nevzdám ....
EDIT: i-drajv a navi mi nesmí přes chromavaný M-prahy...
asi sem divnej, mně 17" stačí, snížený péra nescu ani za nic, chromový lišty sou eklhaft a není to žádná social-line ale poctivá perleť metlalíza, jo a xD a batohu se nevzdám ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Líbí Kola jsou krásná a IMHO velká až dost.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Jo, to je snad jediný optický nedostatek.Deli píše:Jo a mě vadí to, že to nemá stříbro kolem oken
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Nemluvím o barvě, ale o lištách kolem oken. Jsou buď socka-černé, chrom nebo piano lak-černé, nevím, které máš...pavproch píše: není to žádná social-line ale poctivá perleť metlalíza ....
A hanět a odmítat i-drive může jen ten, kdo to nikdy nepoužíval aspoň chvilku... A kromě fukčnosti to posune interiér E90 od felicie ke koukatelnosti...
A ty fakt dokážeš poznat rozdíl mezi naleštěnou + navoskovanou normální černou a perleťovou černou, aniž bys je viděl přímo vedle sebe? Já teda ne... Myslel jsem, že jsi rozumě ušetřil příplatek za barvu. Na druhou stranu ta perleť bude určitě mít víc vrstev a bude tudíž odolnější...pavproch píše:(...) není to žádná social-line ale poctivá perleť metlalíza(...)
ref černý lišty: piáno... heč
ref černá metlalíza: já ji nechtěl, ale pokud sem chtěl M-sport paket zadarmo, musel sem dokoupit metlalízu... imho dobrej kup
ref černá metlalíza: já ji nechtěl, ale pokud sem chtěl M-sport paket zadarmo, musel sem dokoupit metlalízu... imho dobrej kup
pavproch: Tak to jo. Já bych si sice vybral modrou Le Mans + chrom kolem oken + šedé dřevo dovnitř, ale černá je taky OK.
Černé sloupky a stropnici máš taky? To nerýpu, spíš ze zájmu... Na GTI jsem černý strop měl, v Z3 taky, ale 120d ne a jsem z toho celý nesvůj...
jasně že mám (součást M-paketu)