BMW Divize
Re: BMW Divize
E93 je daleko hnusnější Tuhle jsem jednu stříbrnou na 17" potkal a takhle jsem se smál: hrůza, no
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
mně se třeba ty 17" na pav. autě líbí víc než to stříbrné a snížené - to už vypadá jak alá okruh tuzeřina.
P auto je taková nenápadná funkčnost, vhodná pro cesty na Moravě. Méně show, více go - tím nenarážím na x-drive, ale na to, že neodře spojler při každém parkování a 17" gumy přenesou méně rázů než 18"
P auto je taková nenápadná funkčnost, vhodná pro cesty na Moravě. Méně show, více go - tím nenarážím na x-drive, ale na to, že neodře spojler při každém parkování a 17" gumy přenesou méně rázů než 18"
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
nevím proč, ale při pohledu mě napadl - pitbul s vytaženou kůží (facelift alá Cher)...vasco píše:Ale na 19" už to nevypadá tak moc jak auto pro duchny...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
co je to duchny?vasco píše:Ale na 19" už to nevypadá tak moc jak auto pro duchny...
už je to tu zase ty se na to auto fakt těšíšArnie J píše:F30 bude samozřejmě jiná pecka
vasco píše:No dyť to říkám, Deli...
díky
Neni snadne zde obstat se svym vrackem
Mne to auto neurazi. Ale par veci mi tam prebyva - xDrive pryc, batoh pryc a bude to prima kara
Mne to auto neurazi. Ale par veci mi tam prebyva - xDrive pryc, batoh pryc a bude to prima kara
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
No vazne mas pravdu si mi zhnusil preFL e9x, dik ...pavproch píše:nekecám, až neska sem si fšiml, že je zásadní rozdíl ve tvaru ledvinek e9x preface a postface... preface sou imho nepěkné, zatímco (ty moje) poFL sou samozřejmě ty nejhezčí.....
Ad 330ixT: Za mě dobrý. Černý M-paket se shadow line vynikající. Techniku už jsme řešili. Já bych ještě odstranil poslední zbytky chromu.
RWD
Jinak, s ledvinkama souhlasím (i když jsem o tom věděl celou dobu, ne až si to auto koupím... ), preFL jsou opravdu horší, než poFL...