Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
jinak vítej
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- MaRRos
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
děkuji. To je to tam tak plný? Koukal jsem tutok : " http://www.nuerburgring.de/angebote/fah ... leife.html " a tomu rozumim tak, že se jezdí snad denně. Ale chápu, že nikdo neví co bude zítra natož za týden. Herdek to je pech...
Mároš - C2 VTSport
Tou dobou určitě čas mám. Jen nevím, zdali by mě přítule nezabila, kdybych do naší poznávací dovolené po Evropě (Passo dello Stelvio, Großglockner Hochalpenstraße... + nějaké staré baráky v Itálii) zařadil ještě Ringacer.t píše: POZOR - TERMÍN AKCE 15-17.ČERVENCE 2011 - POZOR
edit: kecy typu "ukaž že si chlap" si nechte od cesta
2.9T RWD
HondaMan píše:Tou dobou určitě čas mám. Jen nevím, zdali by mě přítule nezabila, kdybych do naší poznávací dovolené po Evropě (Passo dello Stelvio, Großglockner Hochalpenstraße... + nějaké staré baráky v Itálii) zařadil ještě Ringacer.t píše: POZOR - TERMÍN AKCE 15-17.ČERVENCE 2011 - POZOR
edit: kecy typu "ukaž že si chlap" si nechte od cesta
když ji provezeš po okruhu tak určitě ne
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Slecna si zaradi po nakupech a Vy na Ringu To neni zadna velka akce, da se to zvladnout i behem jednoho dne
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
vitej do klubu. sam za sebe rikam, ze letos pojedu poprve.... a naposled. vickrat mi to urcite nevyjde. tak zapracuj, jeste na to mas mesic .MaRRos píše:Ahoj, jsem tu nový a nikoho tu neznám. Hledal jsem někoho kdo by jel také na Nurburgring, a když jsem našel Vás na tomto foru tak se mi rozzářili oči. Bohužel tento termín jet nemohu (jak naschvál). Takže jen otázečka, neplánujete ještě další výlet tuto sezonu? Jel bych hned... Mároš
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- MaRRos
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
děkuju. bohužel, mám na tento termín již zakoupenou dovolenou. A mladá by mě překousla vejpul kdybych naši první, již dva roky odkládanou dovolenou zrušil.
a proč bys hned jezdil naposled?
a proč bys hned jezdil naposled?
Mároš - C2 VTSport
Nevim jestli nelibi je to zpravne slovo, to asi ne. Vzdyt me prece znas, mam rad pomale technicke trati, ne rychle horizonty. Alpy, ktere jsou v polovicni vzdalenosti za zlomek ceny me uspokoji desetkrat vic a to nemluvim o prostredi. Akce se mi libi protoze bude sranda, rad se potkam s blazny jako jsem sam. Ale jinak bych solo na NS uz nejel pokud bych nemel cestu kolem, az takova pecka to pro me neni abych kvuli tomu musel jet rekneme vic jak 300 km.Bond007 píše:rikin: tobe se na NS nelibi? ja asi vylet spojim i nejak s praci, takze u me volne misto asi nebude
marros: njn, zeny. nepojedu kvuli casu. uz to kvuli jinym aktivitam, praci a rodine do podzimu nedam. i ted jedu jen shodou nahod - zena bude na stazi a mne odpadla potreba mit v praci. neni to jednoduche. a kdyz si prectes cele toto vlakno, ani levne.
rikkin: nebud labut a pojed. na miste nas bude vicero a myslim, ze srandy a emoci uzijem kopec. hlavne az to nekdo posle do svodidel.
rikkin: nebud labut a pojed. na miste nas bude vicero a myslim, ze srandy a emoci uzijem kopec. hlavne az to nekdo posle do svodidel.
Autoforum.cz
no já to mám 1000km tam a 1000 zpět ... při spotřebě okolo 14 l / 100km padne 10 talířů jen za palivo na cestu
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!