BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
ExFun
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od ExFun »

1) jste zlí, kazíte mu radost
2) možná je E90 oproti předchůdci na hovno, ale které auto z nových je lepší? Resp. co na hovno dnes není?
Back to basics.
Příčina -> následek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@Bond: :p
@ex: thy za podporu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

tajne verim ze A5 ani A4 jeste neni tak domrvena... jinak jsme rad ze am technika funguje a nemusim ted resit co noveho..protoze odpoved uz mam :(
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

Arnie tak se stav :D vypadá to že to funguje :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Bond007 píše:tajne verim ze A5 ani A4 jeste neni tak domrvena... jinak jsme rad ze am technika funguje a nemusim ted resit co noveho..protoze odpoved uz mam :(
Bond v Audi (tedy v playstationu, který nebrzdí, nezatáčí a ve volantu není nic cítit)... :ymhug: =))
Back to basics.
Příčina -> následek
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

ExFun píše:1) jste zlí, kazíte mu radost
2) možná je E90 oproti předchůdci na hovno, ale které auto z nových je lepší? Resp. co na hovno dnes není?
Radost si kazi sam, runflaty, my mu naopak chceme doprat vice radosti ;)

Ze je E90 snesitelne zlo uz jsem tu parkrat konstatoval. A ze uz par let neexistuje auto, ktere by odpovidalo mym, trebaze uz znacne snizenym pozadavkum, uz tu take padlo. Takze nic proti, ale to jeste neznamena, ze se tu vsichni chytneme kolem ramen a budeme spolecne tancit, nebo ano? :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

ExFun píše: Bond v Audi (tedy v playstationu, který nebrzdí, nezatáčí a ve volantu není nic cítit)... :ymhug: =))
Ja mu rozumim, chce playstation od vyrobce plystationu v domneni, ze to dela lepe :) To ma svou racionalitu, ale nic to nemeni na tom, ze az si to koupi, bude asi velmi prekvapen :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

pjanda píše:

Ze je E90 snesitelne zlo uz jsem tu parkrat konstatoval. A ze uz par let neexistuje auto, ktere by odpovidalo mym, trebaze uz znacne snizenym pozadavkum, uz tu take padlo. Takze nic proti, ale to jeste neznamena, ze se tu vsichni chytneme kolem ramen a budeme spolecne tancit, nebo ano? :)
z mého aktuálního pohledu RFT (2006) totální šmejd, na Z4 byli auto do rychlostí 160 ok a odskakovalo jako koza...po odstranění RFT příjemní jízda nad 200 a auto kopíruje silnici, žádné větší odskoky

Předtím než jsem sundal jsem si říkal, že je to celkem ok ;) ono aky RFT 2011 nebude stejné jako před 2-3 roky... ;) takže normální jízda si myslím, že může být vpohodě ;)
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

pjanda píše:

To ne, ale - říct - dnes se nic dobrého už nedělá, a v té mizérii byť E90 není nijak dobrá je pořád nejlepší, mi zní přeci jen objektivněji a hlavně konstruktivněji než koupil sis auto na hovno...

btw. neuvažuješ nad něčím takovým http://www.digimanie.cz/branch.jsp?node ... FD005A8E2B ?
Back to basics.
Příčina -> následek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@pj: radost sem si právě zkazil sám.... docházel mi benzín, věděl sem o shellce v dosahu, tak šup k ní... jaxem tam dojel, taxem zistil, že tam mají jen ty nový eko-save-fuel-sračky (vípowr eeee, normál natural eeee), blbec, místo abych tamocuto co nejrychleji utek, sem tam nalil plnou (přiznávám, že ty zprávy o cucnutí si vzduchu - viz výše - při dojezdu dle BC pod 50km mně vystrašily).... kurwa, to je ale eko-sfinstvo, autí jede "hrbolatě"... never-ever-more
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět