BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od pjanda »

Vasco senior? To je mistniho vasca otec? :)

Ja to mohu zacit sumirovat:
- trvale se rozpada interier, vsude. Nejvice praskala palubni deska, nakonec v kazde zatacce vydavala zvuky jak ponorka na dne Marianskeho prikopu. Nakonec v servisu rozebrano a odhlcneno za pomoci nejakeho filcu pro X6. Zbytek auta jsem s vetsimi ci mensimi uspechy vyresil ja hadry, dekou...
- zacalo teci do levych dveri a to tak blbe, ze to pak teklo pod koberec v interieru. Po desti jsem mel v aute bez priplatku bazen. Nakonec vyreseno vymenou nejakych vnitrnosti dveri, pry se to obcas stava...
- velmi brzy se zacal rozpadat podvozek. Tycky rizeni, silentbloky apod. vydrzi cca polovinu toho co na E46 (a ani tam moc nevydrzely), podvozek je pritom mekky a auto nikdy nejelo na RFT.
- Rozpadlo se jedno z prednich svetel, zevnitr. Nejdrive prestala fungovat regulace vysky, pak se to zacalo cele trast, pak jsem to odvezl do servisu jak krabici rozbitych vanocnich ozdob.

Kapitolou samou o sobe je co neco vydrzi. Odpovedi je vsechno nic, plasty, kuze, .., vsechno je osizene a rozpada se. I ten vodovy lak je pekna sracka.

A takove tresinky na zaver svedcici o podivnosti toho auta:
- nabourala mi do toho srnka z boku. To neni normalni. Ja to ubrzdil, ale ona ne a naprala to do me hlavou.
- uhnizdil se mi v tom v motoru nejaky ptak, nebo kocka, nevim. A to to auto stalo jen par dni pred barakem - i zvire od pohledu poznalo, ze neni na jezdeni! Bohuzel jsem na to prisel az kdyz zacal/a par kilometru od domu horet. Clovek by neveril, kolik jde z takoveho zvirete koure, myslel jsem, ze hori cele auto. No ale pak prohorel/a a jelo se dal. Z torza jsem zivocisny druh neidentifikoval ani s mobilni wikipedii po ruce.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Plant
Pan Řidič

Příspěvek od Plant »

pjanda píše:Bohuzel jsem na to prisel az kdyz zacal/a par kilometru od domu horet. Clovek by neveril, kolik jde z takoveho zvirete koure, myslel jsem, ze hori cele auto. No ale pak prohorela a jelo se dal, z torza jsem zivocisny druh neidentifikoval ani s mobilni wikipedii po ruce.
Já sice zvířátka rád, ale.. =))
Mám rád automatické převodovky.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

pjanda: ano, myšleno otec "našeho" vasca :) ale nechodí sem, teda zatím :D

jinak nic moc hezkého ke čtení... hlavně:
pjanda píše:Po desti jsem mel v aute bez priplatku bazen. Nakonec vyreseno vymenou nejakych vnitrnosti dveri, pry se to obcas stava...
takže to neni o kusu... :-s

co máte za rok?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

07? Myslim, ze ano... Nekupoval jsem to nove, ale asi s 10 tkm v Nemecku uz kdyz se prodavala poFl verze s elektrickym rizenim a dalsimi eD nesmysly, ktere jsem v zadnem pripade nechtel.

Nechci to jen kritizovat, jezdit se s tim da, motor je skvely, chvili to brzdi... Je to docela akcni a umi to byt pretacive. Skoda delsich prevodu, mekkeho podvozku a toho sileneho kvalitativniho upadku.

Nepochybuji o tom, ze tohle auto bude za par let dar bozi, proto jsem ho koupil a az tak moc s nim nejezdi, ono uz drive sehnat 330i, zadokolku, Mp, manual bylo skoro neresitelne i v Nemecku.
Skanz3n
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

tomu rozumím, ono když už dneska chce člověk trochu normální benzín s manuálem, tak už to je problém... VW dá k většímu motoru DSG, japonci končí u čtyřválců, už i CLC mi přestali dělat - to šlo jako jediné MB x350 s manuálem... a bude to už jen asi horší :-ss
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Otec to teda má ve výbavě Ctrl+A a interiér nevrže, nic nepraská, komplet M-paket, jezdí se v létě na 19" s profilem 35, najeto cca 70tkm.

Opravdu zatím jediný problém nějaké to čidlo. Ťuk, ťuk...

Jinak Deli má pravdu s tím podpisem. Jak říkám, měli jsme to v CarTecu v Ově a dřív než odhalili, že to je mechanická závada, tak to řešili přehráním softwaru, ale prej se jim to sem tam nepovede a odstřelí nějakou jinou řídící jednotku, takže chtěli podepsat prohlášení, že vzniklé škody půjdou na naše triko =)) Volal jsem to Bondovi a prý to je běžná praxe...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

to je prostě masakr... to mi neříkej, že je normální :D
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Deli: Bohuzel, kolega to nedavno psal zde: http://www.autoforum.cz/predstaveni/cad ... rna-strela

Neco jako silne normalni (rozumejte ne sportak) auto vyssi tridy s manualem uz v podstate neexistuje. Mezi kompakty a sportaky se jeste sem tam neco da, ale i toho cim dal tim vice ubyva.

Smula, smula, smula.

BTW Mercedes me taky stve. Byt C 350 s manualem, davno ho mam. O C63 AMG ani nemluve ;)
Skanz3n
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

pjanda: Některé (!) podobné problémy jsem zažil taky, ovšem ne v zánovní E90, nýbrž v Alfě z roku 1996 ;)
Zvířátka :D

Mimochodem, ten Cadillac CTS-V vypadá velmi zajímavě, nejen (ale i) kvůli manuálu...
Naposledy upravil(a) beaumont dne čtv 17 úno 21:22, celkem upraveno 1 x.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

pjanda: to CTS-V vypadá zajímavě :) hlavně ty AT nám cpou i značky, kde jsem si myslel, že to jen tak nebude - teď nemyslim ani tak třeba Ferrari, ale spíš třeba Pagani :-s
Odpovědět