VZKAZY
Re: VZKAZY
hej hej, na to som reagoval... a ja som si zas myslel, že aštar hovorí, že v mojom príspevku je pravopisná chyba
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Holt už nejsi student, ale obyčejná dělnická třída...Slawall píše:Kura já nevím, co se to semnou děje, poslední dobou píšu jako prase, samé překlepy, chyby apod.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
dobrá průprava pro kolben........tam na nějaký docenty nikdo není zvědavejSlawall píše:Kura já nevím, co se to semnou děje, poslední dobou píšu jako prase, samé překlepy, chyby apod.
Niko nadžanel ko kerdža
Taky jsem to tak pobralbrasci píše:hej hej, na to som reagoval... a ja som si zas myslel, že aštar hovorí, že v mojom príspevku je pravopisná chyba
Mám rád automatické převodovky.
To sice nejsem, ale začalo to ještě když jsem pilně studoval.Smyl Flek z Nohavic píše:Holt už nejsi student, ale obyčejná dělnická třída...Slawall píše:Kura já nevím, co se to semnou děje, poslední dobou píšu jako prase, samé překlepy, chyby apod.
2.016V 99kW
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys studoval pilně, dal bys Javu.Slawall píše:To sice nejsem, ale začalo to ještě když jsem pilně studoval.
(Moucha)
(Moucha)
S tím nesouhlasím...teďka třeba jo, ty kódy se daly naučit nazpaměť, ale to by mi bylo k prdu.
2.016V 99kW
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
No, mně znalost kultury a historie severoamerických Indiánů taky moc užitečná není.
(Moucha)
(Moucha)