Autonehody aneb Kdyz se nedari
Re: Autonehody aneb Kdyz se nedari
Tak toto se opravdu nepovedlo. Otocit auto na strechu muze byt velmi snadne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ne, že bych byl škodolibý ,ale..
Když bourat tak stylově
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
tak tahle klasika tu nesmi chybet....
I druhe Audi R18 v Le Mans skoncilo za pomerne dramatickych okolnosti...
Kdyz si vzpomenu na tuto reklamu, http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 507#p23222 mozna to udelali az prilis lehke I tentokrat je ridic v poradku.
Kdyz si vzpomenu na tuto reklamu, http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 507#p23222 mozna to udelali az prilis lehke I tentokrat je ridic v poradku.
Skanz3n
Skanz3n
zajímavé tady bourám taky často..jen mne stačí zmačknout F5....
onboard Davida Jacobse z Radicalu sr8 - crash po kontaktu pří,o v Eau Rouge. Trať opustil v rychlosti přes 200km/h a náraz přišel o dvě vteřiny později. David už zase závodí
onboard Davida Jacobse z Radicalu sr8 - crash po kontaktu pří,o v Eau Rouge. Trať opustil v rychlosti přes 200km/h a náraz přišel o dvě vteřiny později. David už zase závodí
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Toto je docela osklive - ridic F456 to po ztrate kontroly nad autem napral takrka celne do protijedouciho VW Gol. Misto: Buenos Aires, Libertador Avenue (skoro jak Aventador Avenue), nasledky nastesti snesitelne: ridic F456 nic, zena v Golu par zlomenin...
Skanz3n
Skanz3n
Není to úplně typická nehoda-když se u dragsteru zlomí tyč řízení..
Asi je to zlomyslný, ale Jak se to snažil chytit i když tam tne volant už neměl