A jaký byl důvod toho zastavení?řidičBOB píše:když jsem jednou projížděl, tak jsem zaznamenal "akci" na řidiče Ducata, který jel přes město rychlostí cca 30kmh - evidentně něco hledal. Okamžitě majáky, zastavení vrchním strážníkem. Sekundovala mu Hámorská v civilu a s kvérem za pasem, volně viditelným
MPLB
Moderátor: řidičBOB
Re: MPLB
Rychlost zabíjí!
Víš, já si tak z půlky myslím, že oni si myslí, že nečiní nic špatného a nedělají to kvůli tomu, že chtějí buzerovat. Oni ji v tom nevidí. Hrajou si na kovboje a myslí si, že je v pořádku někoho na půl roku zabásnout za ochcávání stromu na veřejnosti, protože v US to tak mají.Weeper píše:Tak hlavně, že je to baví , ale lituju lidi, co je jejich životnim cílem a zálibou omezovat, škodit, buzerovat a jako třešničku na dortu si hrát na vojáky/drsný policisty z JůůůůesejřidičBOB píše:Weeper: blbý je, že my na tom ujíždíme a ti hoši to myslí smrtelně vážně
---13:07---
Měl si už někdy výlet do české oblasti USA?Bond007 píše:ja bych je provokoval i nezakonne
Potřeboval bys od nich vyhrabat celé auto, zmlátit obuškem a ještě třeba kolonoskopii na stanici za to, že jsi neměl rozsvíceno. Chci tě pak vidět, jak budeš zpívat ódy na lidi, kteří udržují právo a pořádekkazysvjet píše:toto tema definitivne potvrdilo kdo chodi na tohle forum. vysmech lidem, kteri udrziji pravo a poradek o necem svedci..
Rychlost zabíjí!
To jsem se málem utlouk smíchy, když ho tam vyškolil a potom strážníček čuměl jak pukBond007 píše: no co jsme videl na videich, tak vetsina tech zasahu vypada spis pekne amatersky...treba kdyz se snazili zatknout zlodeje aut
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
myslím, že by ses měl přihlásit do Řehořova Kroužku mladých strážníků, jsi přesně ten materiál, se kterým tak rád pracuje.....kazysvjet píše:toto tema definitivne potvrdilo kdo chodi na tohle forum. vysmech lidem, kteri udrziji pravo a poradek o necem svedci..
Niko nadžanel ko kerdža
jak důvod?? vrchní strážník Řehoř žádný důvod nepotřebuje!! Tomu úplně stačí jen nějakej jeho dojem či aktuální halucinace jeho nemocného mozku A pokud se ti to nebude líbit a nebudeš spolupracovat dopadneš v lepším případě jak pan Fořst, v horším jako pan PosteltaikoN píše:A jaký byl důvod toho zastavení?
Niko nadžanel ko kerdža
Rehor si riesi svoje ego za peniaze z mestskej kasy a na ludoch prechadzajucich cez ich mesto. To co predvadzaju nie je o udrziavani poriadku ale honeni si trika a dokazovani jaky je kaper.kazysvjet píše:...vysmech lidem, kteri udrziji pravo a poradek o necem svedci..
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně, chlapče! Ono Lázně Bohdaneč jsou prošpikovány vrahy, zloději, vařiči a jiným kriminálním živlem. Je to tam horší než v Harlemu!kazysvjet píše:toto tema definitivne potvrdilo kdo chodi na tohle forum. vysmech lidem, kteri udrziji pravo a poradek o necem svedci..
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time