MPLB

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: MPLB

Příspěvek od mmira »

ja si furt rikam, ze by nebylo od veci zajet tam, v ramci zakonu je vyprovokovat (coz by imho nemelo byt tak tezke) a soucasne vse radne dokumentovat. pak by nemelo byt problem dohnat je k zodpovednosti.

jen to asi bude docela adrenalinova zabava. mam totiz obavu z jejich kovbojskych manyru a neustaleho tahani kveru.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

mmira píše:ja si furt rikam, ze by nebylo od veci zajet tam, v ramci zakonu je vyprovokovat (coz by imho nemelo byt tak tezke) a soucasne vse radne dokumentovat. pak by nemelo byt problem dohnat je k zodpovednosti.

jen to asi bude docela adrenalinova zabava. mam totiz obavu z jejich kovbojskych manyru a neustaleho tahani kveru.
ja bych je provokoval i nezakonne :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

zbav je pistolek a v ramci treninku jdu do toho.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

když jsem jednou projížděl, tak jsem zaznamenal "akci" na řidiče Ducata, který jel přes město rychlostí cca 30kmh - evidentně něco hledal. Okamžitě majáky, zastavení vrchním strážníkem. Sekundovala mu Hámorská v civilu a s kvérem za pasem, volně viditelným ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

řidičBOB píše:Weeper: blbý je, že my na tom ujíždíme a ti hoši to myslí smrtelně vážně ~x(
Tak hlavně, že je to baví x_x , ale lituju lidi, co je jejich životnim cílem a zálibou omezovat, škodit, buzerovat a jako třešničku na dortu si hrát na vojáky/drsný policisty z Jůůůůesej ;;)

---13:07---
Bond007 píše:ja bych je provokoval i nezakonne :)
Měl si už někdy výlet do české oblasti USA? :@) :D
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

weeper: vcera sem tudy jel, ale nejak sem si to uvedomil az pozde
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

Musí se ale nechat, že to do jisté míry funguje. Letos jsem jel přes jejich revír jednou a rychlost jsem si raději držel +/- v limitech, než abych riskoval, že na mě bude jeden z těch evidentně psychicky nemocných šerifů mířit pistolí při vypisování pokutového bloku..
Jejich vyhledávání si akcí a následné pokusy o řešení po vzoru jednotek SWAT mě upřímně děsí. Řehořovo dětsví, to by bylo materiálu na nejméně jednu diplomovu práci o vývoji komplexů a z nich pramenících poruch osobnosti.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

:D no co jsme videl na videich, tak vetsina tech zasahu vypada spis pekne amatersky...treba kdyz se snazili zatknout zlodeje aut
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

No právě...nic nenažene větší strach, než když na něj míří roztřesená pistole v ruce evidentně psychicky nemocného a v dětství velice pravděpodobně šikanovaného člověka, který se snaží vzpomenout "jak že to ten Bruce Willis v instruktážním videu Smrtonosná past, co sme si pouštěli na strážnici, dělal?"
kazysvjet
Pan Řidič

Příspěvek od kazysvjet »

toto tema definitivne potvrdilo kdo chodi na tohle forum. vysmech lidem, kteri udrziji pravo a poradek o necem svedci..
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Odpovědět