příští týden nechám bramborovi vyměnit wolej a fitr - už je domluven termínbeaumont píše:pavproch píše:hele dotaz: co myslíte, mám nechat vyměnit wolej a wolejfitr už po cca 1500-2000km, jak se píše v tom (výše zmíněném) návodu na zajíždění (který sem pilně dodržel)?
Zcela jednoznačně ANO.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
houby, za nedotacivost muze kravske naladeni podvozku, kterym se vyznacuji vsechny e91. uplne stejne se chovala ma 325i. pritom 335d i 335i kupe, co jsem zkousel, se chovaly pekne, dokonce mely mirnou tendenci se pretacet. podle PJ se tak chova i jeho 330i
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jo, já tu "nedotáčivost" ale cítím, enem, dyž mám vytočenej motor... dyž do zatáčky vletím stejně rychle, ale jednou na šestku (cca 3000 toček) tak brambora bez problému do tý zatáčky zlomím, dyž tam stejně rychle vletím s vytočenou trojkou (5000+toček), tak sa mu vyloženě nechce.... vidím to na to gyro.... dyž sem do stejný zatáčky vletěl zhruba stejně rychle se skautíkem, tak se tam skládal docela obstojně (v rámci jeho měkce naladěného zvýšeného podvozku, samozřejmě...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
když jsem přesedl z e46 do E90 tak první co mi razilo do volantu byla nedotáčivost, tam kde si starší trojka vystrčila zadek tam si novější začínala jet rovně to svoje.
docela bych stál o zkušenost sednout hned po e90 do e60...
docela bych stál o zkušenost sednout hned po e90 do e60...
Slow and serious
Trochu narusim diskusi o E91/N53, pripojim se pozdeji
Zaujalo me ovsem toto:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/nove- ... ilustrace/
Jak malo staci, aby to auto vypadalo normalne. Na te hlavni "fotce" kupe jsou jen nizsi hlavni svetla + normalni naraznik a razem se to da. Nevim, co koho napadlo dat tam takova megasvetla...
Zaujalo me ovsem toto:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/nove- ... ilustrace/
Jak malo staci, aby to auto vypadalo normalne. Na te hlavni "fotce" kupe jsou jen nizsi hlavni svetla + normalni naraznik a razem se to da. Nevim, co koho napadlo dat tam takova megasvetla...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
eště sou tam širší ledviny, které udělají imho víc, než ten nárazník ... jinak ovšem máte pravdu, je to o 1000% lepší, dokonce bych řekl, že to vypadá úžasně
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Ale máš podélně uloženej motor, u kterýho většina tebou popisovaných sil by měla být realizována v příčném směru, tady bez vlivu na dopředný pohyb auta?
RWD
pjanda: Ale jo hezké, takový olízaný nanuk...