MPLB
Moderátor: řidičBOB
Re: MPLB
tak, tak Bobe........aby si se nedivil
Nastupuje-li strážník do směny, uloží si do vozidla i osobní výbavu uloženou v tašce, tj. ochrannou (plynovou) masku, reflexní kabát do deště s odolností proti chemikáliím, protiúderovou ochrannou přilbu a taktickou vestu pro přenášení potřebné výbavy při složitějších zákrocích
na druhou stranu, ze silnice tě hlídkovým vozem pravděpodobně zatím nevytlačejMezi další výbavu, kterou jsou vozy vybaveny, patří motorová pila Stihl, beranidlo a ochranný protiúderový štít
Bohužel se nepodařilo sehnat v ČR instituci, která by dokázala pořádat kurz pro jízdu v kritických situacích ( vytlačování hlídkovým vozem atd.) pro vozidla se samočinnou převodovkou
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pickuper: ono se ani nepovedlo najít zákon, který by takové vytlačování umožňoval i vozidlům s manuální převodovkou... Nemluvě o tom rámu, co tam mají namontovaný.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ja jel dnes poprve pres LB, ale bohuzel jsem telefonoval (bez HF) a soustredil se na rizeni a ze jsem projel touto destinaci jsem poznal az podle smerovek ve zpetnym...uplne mi to zkazilo naladu, ze jsme si to msito neuzilbob píše:Ono v těchto případech to vypadá, že šli po "zločincích".kidli píše:Hehe, Delimil a Bob leadři diskuze
Ale MP byla zřízena jako dobrá myšlenka na potírání místního vandalismu, drobné kriminality, udržování pořádku včetně těch pejskařů. Skoro ani nemuseli mít zbraně.
Najednou se to ale zvrtlo na pouhé rozdávání botiček a dnes měření rychlosti.
A MPLB je ale mix Policie, zvláštních jednotek, šerifů z Ramba, nadšenců do zbraní a uniforem a pomatenců, kteří chtějí vykládat právo.
A je opravdu jen otázkou času, kdy odstřelí někoho normálního nebo způsobí nehodu, za kterou zaplatí někdo nevinný.
Původní myšlenka mohla být třeba i dobrá. Ale:
1) V ČR se prostě nepředpokládá, že se strážníci MP budou chovat jako šerifové na divokém západě v 19. století
2) Ta láska ke zbraním a uniformám je až psychopatická a psychopat by neměl držet zbraň a mít pocit, že má pravomoc
Jinak když jedu přes LB, tak je trestám vyhazováním odpadků z auta
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To jsou kašpaři
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Pickuper píše:tak, tak Bobe........aby si se nedivilNastupuje-li strážník do směny, uloží si do vozidla i osobní výbavu uloženou v tašce, tj. ochrannou (plynovou) masku, reflexní kabát do deště s odolností proti chemikáliím, protiúderovou ochrannou přilbu a taktickou vestu pro přenášení potřebné výbavy při složitějších zákrocíchna druhou stranu, ze silnice tě hlídkovým vozem pravděpodobně zatím nevytlačejMezi další výbavu, kterou jsou vozy vybaveny, patří motorová pila Stihl, beranidlo a ochranný protiúderový štítBohužel se nepodařilo sehnat v ČR instituci, která by dokázala pořádat kurz pro jízdu v kritických situacích ( vytlačování hlídkovým vozem atd.) pro vozidla se samočinnou převodovkou
to fakt neni normální
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ty vole to je matroš
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem