Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Ted jsem vedl "zajímavou" debatu s lopatou na stavbě - na první pohled normální chlápek.
Ale vyprávěl, jak v Hradci ujížděl "debilním fízlům co ho chtěli votravovat" a jak jim jako frajer ujel, protože umí dle něj hovno, to už bylo podruhý. Poprvý to bylo už nějak dávno, to jsem z něj nevytáhl.
Potřetí ho chytli, protože hrajou prej nefér a normálně ho nakouřili (tipuju pit). Večer byl už v klidu doma, co ho čeká neví - a neřeší
Ale pohoda, musí ted nějakou káru sehnat, aby zas mohl jezdit

No dotaz proč si neudělá řidičák mi řekl, že na to nemá a že je to k hovnu. Že nikomu nic nedělá, dá si brčko a je v klidu

Tak asi tak :-D
Chápeš to?
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

U nas dneska dařba... Zrovna jsem se vracel domu a rikal si, kam tak leti tolik aut IZS.

https://polar.cz/zpravy/moravskoslezsky ... OpofW51prw
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jel přece naprosto bezpečně, prázdným obchvatem!
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-rid ... .nexttoart
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Ještě bych pochopil, kdyby se to stalo na nějaké úzké okresce, ale na širokém obchvatu, kde se v místě srážky vejdou vedle sebe 4 auta, mi hlava nebere, co tak mohl posrat, že nedal protisměru šanci uhnout?...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

řidičBOB píše: pát 14 úno 16:33 Jel přece naprosto bezpečně, prázdným obchvatem!
i obecní opicajt musí cítit ten rozdíl
2.9T RWD
Truck Daškam
Letec

Ještě bych pochopil, kdyby se to stalo na nějaké úzké okresce, ale na širokém obchvatu, kde se v místě srážky vejdou vedle sebe 4 auta, mi hlava nebere, co tak mohl posrat, že nedal protisměru šanci uhnout?...
Tohle je přesně to, na co jsem narážel nedávno - přesnou příčinu (která by odrazovala ostatní) se nikdy nedozvíme. Když, tak nic neříkající fráze jako "nezvládl vozidlo ve vysoké rychlosti" nebo "nevěnoval se řízení"
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jak nic neříkající?? V té rychlosti nezvládl vozidlo. A je jedno, jestli on nebo někdo neodhadl, že jede 200 tak, kde je dovolena ½. V tom je právě to nebezpečí.
Jednou bys nedovolil doprovody policií, protože nevíš, jaké má dotyčný schopnosti, ale tady bys obhajoval někoho, kdo jede 200 a jeho zkušenosti (21 let) vůbec nezmiňuješ.

HM: jaký rozdíl? Může se to stát kdykoliv, při takové rychlosti. Nikdy nevíš, kdo ti kde vyjede nebo nedá přednost nebo sám řidič vozidlo nezvládne. To, že někdo řídí auto za x mega ještě neznamená, že to je excelentní pilot. Znám takových docela dost, co na to mají, ale do auta bych s nimi nesedl.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

V té rychlosti nezvládl vozidlo. A je jedno, jestli on nebo někdo neodhadl, že jede 200 tak, kde je dovolena ½. V tom je právě to nebezpečí.
Což nikoho neodradí od toho, aby tak jel taky - většina lidí si řekne "uměl hovno, to není můj případ. Jedu!"

Kdežto kdyby řekli, že to na tu zatáčku bylo moc a auto to vyneslo, čímž ztratil v té rychlosti kontrolu, bylo by to něco jiného (plácám, nevím jestli tam byla zatáčka - jen uvádím příklad)
Chápeš to?
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Je to jedno akym sposobom to riadenie nezvladol. Dovod je ten ze siel 200+ po mokrej okreske a vysledok su mrtvi ludia. Na tom sa nic nemeni.

Asi 5r dozadu som cestoval ako pasazier po rumunskej okreske, husta premavka... Siroka cesta, 3 auta by sa vosli bez problemov.

Obehovala nas dacia logan, auta oproti sa uhli.
Obehovala kamion pred nami, jeden kamion v protismere sa uhol, druhy uz nie. Dacia iduca 120-130 stihla akurat rozsvietit brzdove svetlo. V novinach uviedli "nezvladol predbiehaci manever". Neviem co viac by sa k tomu dalo dodat.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jenom trochu z jinýho soudku. S plným vědomím toho, že já jsem svoje mládí taky nemusel přežít a šel tomu občas dost naproti. Nejen za volantem. Ale trošku si zadědkuju.
Já mám neodbytnej pocit, že kluci kterým je dneska o 10 míň než mě, jsou výrazně dementnější než jsme byly my. I kluci od servisu říkají, že rozmrdaných E46 a pětkových gofů jim tam vozí víc než před pár lety E36tek a čtyřkových golfů.
V hospodách si to zlitý dakeji víc votevírá držku. Přitom zrovna já byl na tohle odborník a taky jsem potom ne vždycky vyhrál... :D
I fotr hlásí, že co bral na prázdninový brigády před pár lety byl daleko lepší materiál. Čistě přístupem.

To tak rychle degenerujem?

A k týhle konkrétní situaci, to je ty vole trága a nechtěl bych zažít. Ať už pocit, žes svýho mladýho nenaučil jak má řídit / že si nemá sedat do auta k heclýmu vrstevníkovi. Nebo to, že ti dítě na kraji dospělosti bez jakéhokoliv zavinění podobnej blbeček prostě zrakví a neuděláš nic.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odpovědět