Lampárna (stěžovatelna)
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Ok a o předpokládané existenci funkce exportu pošty do souboru víte? Snad ji hromdoptáka obsahuje... A z jakého důvodu neaktualizujete na nějakou novější verzi? Třeba je tam už zmiňovaná zacyklující veš opravená..
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Dnes zpráva ve firemní datovce, PČR USNESENÍ, krve by se ve mně nedořezal, se zatajeným dechem stáhnu přílohu a tam, trestní stíhání je nepřípustné, promlčeno...
Ve zkratce:
v r.2015 si ode mě velká půjčovna strojů pronajala zánovní teleskopický manipulátor a půjčila ho nějakému Wozniakovi, ten ho předal Brisudovi (po kterém se slehla zem) a samozřejmě stroj zapomněli vrátit.
Z naší strany pojistné plnění z pojistky 0, protože mě nikdo nic neukradl (škoda cca 1,5M), takže tahanice s půjčovnou, neměl jsem stroj ani prachy... no a dnes uplynulo 10 let, frajer dostal podmínku a dnes mě vyrozuměli, že podmínka skončila a lempl je opět v pohodě, takže docela dobrý kšeft.
Ve zkratce:
v r.2015 si ode mě velká půjčovna strojů pronajala zánovní teleskopický manipulátor a půjčila ho nějakému Wozniakovi, ten ho předal Brisudovi (po kterém se slehla zem) a samozřejmě stroj zapomněli vrátit.
Z naší strany pojistné plnění z pojistky 0, protože mě nikdo nic neukradl (škoda cca 1,5M), takže tahanice s půjčovnou, neměl jsem stroj ani prachy... no a dnes uplynulo 10 let, frajer dostal podmínku a dnes mě vyrozuměli, že podmínka skončila a lempl je opět v pohodě, takže docela dobrý kšeft.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak, žeby vítězství? Tohle mi fčíl od nich přistálo v mailu:pavproch píše: FedEx to je teda "organizace" - nelze se jim dovolat, nelze se jim domailovat, ale upomínky (poštou) za nezaplacené faktury posílají. Po těžkém boji/hledání sem našel jednu email adresu kam sem jim posral odmítnutí té upomínky se zdůvodněním, že oni nesplnili požadované... a neska přišlo mailové vyrozumění (noreply), že to vyřešili ale už nenaspali jak. To sou šulini. Platit to NEBUDU.
Potvrzujeme Vám tímto, že po úspěšném prověření Vaší reklamace faktur xxxxxxx a xxxxxxx Vám byl uznán dobropis v plné výši.
Jen aby nenásledovala (jako vždy podle Márfyho) o to větší prohra někde inde/s něčím iným.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A sákryš.... to sem zvjedaff, co mě to bude stát (asi to už nejde stornovat):
EDIT: Tak asi de, ale já zase nevím, esli to chcu udělat/zrušit
Já ten box po tom nákupu nezrušil (nenapadlo mě to, ani nevím, esli to vůbec de zrušit - MyUS.com), fčíl mi tam v tom postboxu v UK přistála nějaká (zřejmě propagační matriály) zásilka (0,1kg, 1 GPB, neznámý odesílatel) ten box to automaticky (za poplatek samozřejmě) přeposílá do CZ (za ty trika si stáhli asi 7stovek). Uffff. Du študit, esli ten box de zrušit.pavproch píše: trika Damart... Objednáno v UK (zřídil sem si box v UK).
EDIT: Tak asi de, ale já zase nevím, esli to chcu udělat/zrušit
Tak, přestalo mě to bavit čas od času se dívat, esi to už do teho danteho nahráli, písnul sem jim dotaz (mají NATO spešl mailovou adresu) a kupodivu odpověď během pár minut - nahrajou to tam až 30.4. - dybych se nezeptal, tak ešče dva měsíce to budu hlídat zbytečně. To od nich není fér.pavproch píše: ↑pát 24 led 12:49 Stěžuju si na ČSU, že přehrává starost na svoje respondenty místo aby to napřed pořádně zařídil/zorganizoval.
Neska mi do firemní datovky od nich přišla výhružka (pod pokutou dyž nesplníme, jak jinak), že moje firma byla vybrána do statistického šetření (to už tu v minulosti bylo), tentokráte do dvou šetření najednou. Taxem to rozkliknul, jedno šetření vyplnil a odeslal, ale druhé tam ještě není od nich nahrané = čuli budu muset čas od času (= tipuju až do konce qětna 2025, kdy je jimi stanovený termín) to hlídat, esli to tam už nahráli, abych to moh vyplnit a odeslat. Šulini.
Na ulici před barákem dnes přijeli 3 ukáčka kolem 30 v pěkném černém audi s pražskou značkou, setkali se jinými dvěma stejně starými a po chvilce diskuze se dva z nich porvali. Poté jedni odjeli a druzí odešli. A to vše v pravé poledne, kdy chodí děti ze školy. Není pěkné pomyšlení, jací jsou mezi příchozími do Evropy ze všech světových směrů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- GeneHawkins
- Letec
Tvoje starosti a Rothschildovy peníze bych chtěl mít.
Starosti budou mít naše děti a jejich potomci. V Německu ve městech se lidé bojí na ulici už i ve dne, v Plzni je nemyslitelné jít večer do centra. Všude obtěžování a rvačky migrantů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
... tak jsme si trochu zapřeháněli a uklidníme se.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW