Osoba blizka konci??

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Osoba blizka konci??

Příspěvek od pjanda »

Vladimir: Ze svoboda je draha neni nic noveho, samozrejme to pro Tebe musi mit tu cenu. Ale zase bych to nedramatizoval, dan, pojisteni atp. je porad jedno, zbytek Ti nekdo za 1 000 Kc/m udela, na Slovensku zcela jiste. Pokud to pro Tebe ma z principu nebo ryze ekonomicky hodnotu 12 000 Kc/rok, tak se to vyplati. Ze to nepujde bez nakladu je jasne, ale jsou to 3 hodiny dobreho pravnika ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

To ať si každý spočítá sám.

Pro mě to má hodnotu 0.
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

A nemyslím, si, že by to byla principielně dobrá cesta. Oni obešli Listinu, někdo obejde zákon. To povede jen k tomu, že se to časem zase přitáhne = naučí se vymáhat ze zahraničí. A bude se registrace muset stěhovat mimo EU.

Skutečně charakterní a zásadové řešení je přes materiální stránku - tedy se přiznávat a chodit s tím k soudu, dokud se úřady nenaučí, co je, a co není přestupek a že musí vnímat kontext a vyhodnocovat nebezpečnost. Tím by se časem vycvičila i policie a strážníci...
Back to basics.
Příčina -> následek
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

ExFun píše:To ať si každý spočítá sám.

Pro mě to má hodnotu 0.
Samozrejme. Pro me to ma v tuto chvili hodnotu velmi malou, nestoji mi za to do takoveho reseni investovat. Ale to se muze velmi rychle zmenit - pokud si to nekdo vysvetli, jak psal Mirek, jako cestu k prima mytu a podle toho bude jednat, muze byt 12 000 Kc velmi prijatelnou investici do klidu pokoje.
Skanz3n
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

:-o :-o

Chlapci, tak vám teda nevim, jestli nemam chtít služebák, který nebude mít CZ čísla a který jsem před týdnem odmítnul... 8-| :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

ExFun píše:Skutečně charakterní a zásadové řešení je přes materiální stránku - tedy se přiznávat a chodit s tím k soudu, dokud se úřady nenaučí, co je, a co není přestupek a že musí vnímat kontext a vyhodnocovat nebezpečnost.
Preji hodne stesti ;)

Zivot me naucil jednu zasadu: proti zlu zlem. Asi nejsem spravny krestan, ale pokud me nekdo bije, nenastavuji mu druhou tvar, volim adekvatni reakci. Takto uvazujici jedince z me zkusenosti zkratka nelze mirnit dobrym slovem, vstricnost a konstruktivni reseni berou jako slabost, ne jako snahu najit smirne reseni. Pokud se "stat" rozhodl s nami vyjebat, nemam vubec zadny problem s tim vyjebat s nim tez. A pokud postoupi o krok dal, udelam to take.

Charakterni reseni to mozna neni, efektivni ale ano. A vzhledem k tomu, ze v tomto pripade to jsem ja, kdo bojuje za spravnou vec, nemam s "Machiavellistickym" pristupem zadny moralni problem.
Skanz3n
GSkondro
Autoškolák

Příspěvek od GSkondro »

:-o Bude veselo.Jak se můžete ohánět Lidskými právy ,když se jedná o přestupek nebo tr. čin.Pokud je někdo perzekuován bezdůvodně,tak to bych chápal,ale toto nemá logiku.CHvíli nebudu jezdit 200,ale 130 a ono se to utřepe samo. #-o To si exekutoři namastí kapsy. :-w
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

já 130 jezdím taky, ale je např. spousta ulic, kde se dlouhodobě, historicky parkuje bez zákonného odstupu k tramvajovému pásu, na trávě, na chodníku, nedodržuje se průjezdní šířka a moc se to nikdy neřešilo, protože to funguje a nikdy se tam nic nestalo. Proti excesům se dalo rozumně ubránit. Najednou bude velký problém se tomu bránit a nepochbyně po parkování se půjde daleko víc než teď, protože easy money..

Lze předpokládat, že tristní parkovací situace se na sídlištích ještě výrazně zhorší...
Back to basics.
Příčina -> následek
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jak uz jsem rikal drive, ja zase ocekavam rychlostni pasti. je to napsane naprosto neskutecne vychcane.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

:-o Drzost, nevím co jinýho k tomu říct. Jak si poslanci co to podpořili můžou myslet, že je ještě někdy zvolíme? Tohle už snad ani není o tom, jestli se záměrem souhlasím nebo ne, tahle realizace je prachprostá prasárna.
Odpovědět