Osoba blizka konci??
Moderátor: řidičBOB
Re: Osoba blizka konci??
Vladimir: Ze svoboda je draha neni nic noveho, samozrejme to pro Tebe musi mit tu cenu. Ale zase bych to nedramatizoval, dan, pojisteni atp. je porad jedno, zbytek Ti nekdo za 1 000 Kc/m udela, na Slovensku zcela jiste. Pokud to pro Tebe ma z principu nebo ryze ekonomicky hodnotu 12 000 Kc/rok, tak se to vyplati. Ze to nepujde bez nakladu je jasne, ale jsou to 3 hodiny dobreho pravnika
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
To ať si každý spočítá sám.
Pro mě to má hodnotu 0.
Pro mě to má hodnotu 0.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
A nemyslím, si, že by to byla principielně dobrá cesta. Oni obešli Listinu, někdo obejde zákon. To povede jen k tomu, že se to časem zase přitáhne = naučí se vymáhat ze zahraničí. A bude se registrace muset stěhovat mimo EU.
Skutečně charakterní a zásadové řešení je přes materiální stránku - tedy se přiznávat a chodit s tím k soudu, dokud se úřady nenaučí, co je, a co není přestupek a že musí vnímat kontext a vyhodnocovat nebezpečnost. Tím by se časem vycvičila i policie a strážníci...
Skutečně charakterní a zásadové řešení je přes materiální stránku - tedy se přiznávat a chodit s tím k soudu, dokud se úřady nenaučí, co je, a co není přestupek a že musí vnímat kontext a vyhodnocovat nebezpečnost. Tím by se časem vycvičila i policie a strážníci...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Samozrejme. Pro me to ma v tuto chvili hodnotu velmi malou, nestoji mi za to do takoveho reseni investovat. Ale to se muze velmi rychle zmenit - pokud si to nekdo vysvetli, jak psal Mirek, jako cestu k prima mytu a podle toho bude jednat, muze byt 12 000 Kc velmi prijatelnou investici do klidu pokoje.ExFun píše:To ať si každý spočítá sám.
Pro mě to má hodnotu 0.
Skanz3n
Skanz3n
Chlapci, tak vám teda nevim, jestli nemam chtít služebák, který nebude mít CZ čísla a který jsem před týdnem odmítnul...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Preji hodne stestiExFun píše:Skutečně charakterní a zásadové řešení je přes materiální stránku - tedy se přiznávat a chodit s tím k soudu, dokud se úřady nenaučí, co je, a co není přestupek a že musí vnímat kontext a vyhodnocovat nebezpečnost.
Zivot me naucil jednu zasadu: proti zlu zlem. Asi nejsem spravny krestan, ale pokud me nekdo bije, nenastavuji mu druhou tvar, volim adekvatni reakci. Takto uvazujici jedince z me zkusenosti zkratka nelze mirnit dobrym slovem, vstricnost a konstruktivni reseni berou jako slabost, ne jako snahu najit smirne reseni. Pokud se "stat" rozhodl s nami vyjebat, nemam vubec zadny problem s tim vyjebat s nim tez. A pokud postoupi o krok dal, udelam to take.
Charakterni reseni to mozna neni, efektivni ale ano. A vzhledem k tomu, ze v tomto pripade to jsem ja, kdo bojuje za spravnou vec, nemam s "Machiavellistickym" pristupem zadny moralni problem.
Skanz3n
Skanz3n
Bude veselo.Jak se můžete ohánět Lidskými právy ,když se jedná o přestupek nebo tr. čin.Pokud je někdo perzekuován bezdůvodně,tak to bych chápal,ale toto nemá logiku.CHvíli nebudu jezdit 200,ale 130 a ono se to utřepe samo. To si exekutoři namastí kapsy.
já 130 jezdím taky, ale je např. spousta ulic, kde se dlouhodobě, historicky parkuje bez zákonného odstupu k tramvajovému pásu, na trávě, na chodníku, nedodržuje se průjezdní šířka a moc se to nikdy neřešilo, protože to funguje a nikdy se tam nic nestalo. Proti excesům se dalo rozumně ubránit. Najednou bude velký problém se tomu bránit a nepochbyně po parkování se půjde daleko víc než teď, protože easy money..
Lze předpokládat, že tristní parkovací situace se na sídlištích ještě výrazně zhorší...
Lze předpokládat, že tristní parkovací situace se na sídlištích ještě výrazně zhorší...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
jak uz jsem rikal drive, ja zase ocekavam rychlostni pasti. je to napsane naprosto neskutecne vychcane.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Drzost, nevím co jinýho k tomu říct. Jak si poslanci co to podpořili můžou myslet, že je ještě někdy zvolíme? Tohle už snad ani není o tom, jestli se záměrem souhlasím nebo ne, tahle realizace je prachprostá prasárna.