Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Ta hudba nepatří k videu, je to dle mě nahrané z obrazovky a hudba hrála v místě, kde se to nahrávalo
Chápeš to?
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Aha, to mas pravdu, prisel mi to trochu bizar ...
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

M.Z. píše: dnes, 11:10Poprvé jsem viděl policejní video a teda vlevo by to v té rychlosti nevyšlo ani náhodou. Na frmol, který panoval v křižovatce a jízdu protisměrem, jel tak o kilo rychleji, než bylo bezpečné, vůbec nepočítal s možnými chybami ostatních. Teda jezdit bych s tímto řidičem nechtěl.
Já čerty kritizuju rád, ale tohle prostě lépe vymyslet nešlo.
Průser byl už to, jak jel. Ale v Kolíně je to standard. Před vánocemi jsem stál v Kolíně u mámy před domem. Dříve tam byla 30. Dnes 50 a úsekovka. Policejní Octa tam projela odhadem tak 180 možná i rychleji. Chápu záchranu zraněných, ale ne za každou cenu.
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

M.Z. píše: dnes, 11:10 Poprvé jsem viděl policejní video a teda vlevo by to v té rychlosti nevyšlo ani náhodou. Na frmol, který panoval v křižovatce a jízdu protisměrem, jel tak o kilo rychleji, než bylo bezpečné, vůbec nepočítal s možnými chybami ostatních. Teda jezdit bych s tímto řidičem nechtěl.
No, na druhou stranu to byla křižovatka, kde byla ze všech směrů rovinka. 150 tam klidně mohl jet kdokoliv jiný - jak zde přece panuje obecný názor, na rovince je to bezpečné, provoz zase nebyl nikterak hustý. S chybami ostatních samozřejmě nějak počítáš a to právě s ohledem na například daný terén. Podcenit (ne)schopnosti dodávkáře, se holt nevyplatilo. To já, vycvičený z moto, bych si takové fatální podcenění dodávkáře nedovolil.
Ten dodávkář měl na tu vzdálenost dávno vidět přijíždějící auto pod VRZ. Stačilo, aby se tam podíval.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HM: ano, to je pravidlo, které je dokonce učí. Zachránit někoho nebo řešit situaci, na kterou jsou voláni mohou pouze tehdy, když tam bezpečně dojedou.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět