Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Ta hudba nepatří k videu, je to dle mě nahrané z obrazovky a hudba hrála v místě, kde se to nahrávalo
Chápeš to?
Aha, to mas pravdu, prisel mi to trochu bizar ...
Já čerty kritizuju rád, ale tohle prostě lépe vymyslet nešlo.M.Z. píše: ↑dnes, 11:10Poprvé jsem viděl policejní video a teda vlevo by to v té rychlosti nevyšlo ani náhodou. Na frmol, který panoval v křižovatce a jízdu protisměrem, jel tak o kilo rychleji, než bylo bezpečné, vůbec nepočítal s možnými chybami ostatních. Teda jezdit bych s tímto řidičem nechtěl.
Průser byl už to, jak jel. Ale v Kolíně je to standard. Před vánocemi jsem stál v Kolíně u mámy před domem. Dříve tam byla 30. Dnes 50 a úsekovka. Policejní Octa tam projela odhadem tak 180 možná i rychleji. Chápu záchranu zraněných, ale ne za každou cenu.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, na druhou stranu to byla křižovatka, kde byla ze všech směrů rovinka. 150 tam klidně mohl jet kdokoliv jiný - jak zde přece panuje obecný názor, na rovince je to bezpečné, provoz zase nebyl nikterak hustý. S chybami ostatních samozřejmě nějak počítáš a to právě s ohledem na například daný terén. Podcenit (ne)schopnosti dodávkáře, se holt nevyplatilo. To já, vycvičený z moto, bych si takové fatální podcenění dodávkáře nedovolil.M.Z. píše: ↑dnes, 11:10 Poprvé jsem viděl policejní video a teda vlevo by to v té rychlosti nevyšlo ani náhodou. Na frmol, který panoval v křižovatce a jízdu protisměrem, jel tak o kilo rychleji, než bylo bezpečné, vůbec nepočítal s možnými chybami ostatních. Teda jezdit bych s tímto řidičem nechtěl.
Ten dodávkář měl na tu vzdálenost dávno vidět přijíždějící auto pod VRZ. Stačilo, aby se tam podíval.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HM: ano, to je pravidlo, které je dokonce učí. Zachránit někoho nebo řešit situaci, na kterou jsou voláni mohou pouze tehdy, když tam bezpečně dojedou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time