A v tom teda musím souhlasit, pokud policista nemá najeto, netrénuje okruhy apod. ( a tím nemyslím klouzání na polygonu) nedají se čekat žádné extra výkony.Truck Daškam píše: ↑včera, 22:30
Upřímně si i myslím, že i neúspěšnej závodní jezdec si strčí policajta s celým výcvikem do kapsy
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jako ve většině nehod se potkali 2 pitomci...
Policajt letěl jak smyslů zbavený. Není za mě ospravedlnitelné, aby k nehodě takhle letěli. A pokud to byl ten samý, kterého jsem před vánocemi viděl jet přes Kolín odhadem 180, tak mu to snad i přeju.
Transporter typická lopata v dodávce, která má všechno u prdele a je rád, že se rozhlédl 50m na každou stranu.
Policajt letěl jak smyslů zbavený. Není za mě ospravedlnitelné, aby k nehodě takhle letěli. A pokud to byl ten samý, kterého jsem před vánocemi viděl jet přes Kolín odhadem 180, tak mu to snad i přeju.
Transporter typická lopata v dodávce, která má všechno u prdele a je rád, že se rozhlédl 50m na každou stranu.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale já nikde nepsal nic o policajtech. Já reagoval na to, cos psal ty o sobě, jak bys reagoval.Truck Daškam píše: ↑včera, 22:30 Nevěřím tomu, že všichni příslušníci PČR jsou schopní řidiči, co tréninkem předčí leta praxe. Navíc si nejsem jistej, jestli čtení ostatních se dá natrénovat jinak než pohybem právě v provozu
To že jezdí na letišti a trénuji pit nebo j-turn (což jsem dělal taky), je v týhle situaci úplně k hovnu
Upřímně si i myslím, že i neúspěšnej závodní jezdec si strčí policajta s celým výcvikem do kapsy
Neúspěšný závodník je pořád jenom závodník - trénuje to, co v provozu běžného řidiče zpravidla nikdy nepotká.
U policajtů je to jak u kterého útvaru. Nelze úplně srovnávat třeba OHS a řidiče dálničních speciálů nebo ÚOÚČ.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jak teď koukám na ten záběr z policejního vozu, tak tam nebyl v podstatě žádný prostor strhnout to vlevo, když už bylo zcela zřejmé, že dodávka nezastaví. V té rychlosti ani omylem. Není výjimkou totiž, že dotyčný si všimne VRZ na poslední chvíli a zadupne to a s tím možná trochu počítal i řidič pod majáky.
Tady, ani kdyby nedošlo ke střetu, tak nebyla šance to udržet na silnici. Za krajnicí hlína a tam by se stejně to auto rozhodilo.
Za mne to udělal nejlíp, jak v dané situaci mohl.
Tady, ani kdyby nedošlo ke střetu, tak nebyla šance to udržet na silnici. Za krajnicí hlína a tam by se stejně to auto rozhodilo.
Za mne to udělal nejlíp, jak v dané situaci mohl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Určitě - zase narážíme na čtení provozu, kde bude závodník pokulhávat za kýmkoliv, kdo v tom jezdí denněNeúspěšný závodník je pořád jenom závodník - trénuje to, co v provozu běžného řidiče zpravidla nikdy nepotká.
Tohle je pochopitelně bez diskuze. Stejně tak budou jiní ve střelbě, ve fyzické přípravě, zdravovědě...Nelze úplně srovnávat třeba OHS a řidiče dálničních speciálů nebo ÚOÚČ.
Je pravda. V takové situaci to chce už prostě netroubit, at už jede (což u vrzu nejde)Není výjimkou totiž, že dotyčný si všimne VRZ na poslední chvíli a zadupne to
Asi ne, protože směřoval prostě vpravo - manévr doleva by byl ukázkovej sobí test, kterej by dopadl špatně. Jak píše HondaMan, měl zvolnitZa mne to udělal nejlíp, jak v dané situaci mohl.
Ehm, a jeli na vážnou nehodu? Já tak nějak doufal, že takhle letěli třeba na dítě v ohrožení...
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Já nevím, mě přijde blbý za tohle nějak řidiče odsuzovat - před projeté auto na hlavní nekouká nikdo, to bys na tu hlavní v životě nenajel, když tam jezdí i kamiony. A ten mžik kdy mohl auto PČR vidět zrovna koukal prostě dolevaTransporter typická lopata v dodávce, která má všechno u prdele a je rád, že se rozhlédl 50m na každou stranu.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: jakože v té rychlosti losí test v těch úhlech? To fakt ne. Tam navíc hrozilo, že kdyby se to nepovedlo, tak smete ještě někoho dalšího nebo skončí pod tím náklaďákem v protivce.
HM: je rozdíl nehoda a nehoda. Jestli to byly plechy, je to zbytečné riskování. Jestli bylo ovšem hlášené zranění, tak to bylo v pořádku. Policie je často na místě první a včasná PP je rozdíl mezi životem a smrtí.
Nic nejí černo-bílé
HM: je rozdíl nehoda a nehoda. Jestli to byly plechy, je to zbytečné riskování. Jestli bylo ovšem hlášené zranění, tak to bylo v pořádku. Policie je často na místě první a včasná PP je rozdíl mezi životem a smrtí.
Nic nejí černo-bílé
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Poprvé jsem viděl policejní video a teda vlevo by to v té rychlosti nevyšlo ani náhodou. Na frmol, který panoval v křižovatce a jízdu protisměrem, jel tak o kilo rychleji, než bylo bezpečné, vůbec nepočítal s možnými chybami ostatních. Teda jezdit bych s tímto řidičem nechtěl.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Moc se k temto vecem nevyjadruju, ale teda prislo mi to dost naivni co ten policajt predvadel. Kilo pade v protismeru do rusne krizovatky za doporvodu muziky v aute?!