Sice nejsem právník, ale myslím si, že v tomto případě by to spadnutí zpět mělo být zákonem explicitně určeno. Ale hádat se nechci.ExFun píše:jenže pokud se dotyčný označený bude bránit a nebude uznán vinným z přestupku, tak to spadne zpět na provozovatele, protože tou obranou jen naplní §125f/4 ...
Osoba blizka konci??
Moderátor: řidičBOB
Re: Osoba blizka konci??
Proč registrace auta? Proč by nemohl prostě jen řídit pan Stojan Jakotyč nebo Attatürk Hassan? Ideálně občan takové země, která není v EU, ale zároveň z ní je možno cestovat do EU bez víza.mmira píše:mam obavu, ze zahranicni registrace bude, v pripade, ze to projde pres senat i klause (o cemz bohuzel nepochybuju), jedinym vychodiskem na tuhl <>vinu
Jestli jsem to nepřehlédl, tak v tom textu není nic, co by šlo proti tomu, nebo se pletu?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
když se zamyslíš nad systémem a kdo je za co trestán, tak ti to z toho vyjde...
a jak jsem psal - jsou 2 různé režimy - 125f a 125g, F jako základní a G jako speciální. Z G ale není překážka bránící, aby to spadlo do F
a jak jsem psal - jsou 2 různé režimy - 125f a 125g, F jako základní a G jako speciální. Z G ale není překážka bránící, aby to spadlo do F
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
beau: ani ta víza nejsou důležitá, jelikož já nemám nejmenší důvod, jak se ten člověk dostal do ČR... Třeba přes jinou zemi EU, se kteoru ta jeho víza nemá
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Obávám se, že prostým sdělením, že řídil dotyčný není přestupek prokázán, takže by mohli jít na §125f/4 b) ...beaumont píše:Proč registrace auta? Proč by nemohl prostě jen řídit pan Stojan Jakotyč nebo Attatürk Hassan? Ideálně občan takové země, která není v EU, ale zároveň z ní je možno cestovat do EU bez víza.mmira píše:mam obavu, ze zahranicni registrace bude, v pripade, ze to projde pres senat i klause (o cemz bohuzel nepochybuju), jedinym vychodiskem na tuhl <>vinu
Jestli jsem to nepřehlédl, tak v tom textu není nic, co by šlo proti tomu, nebo se pletu?
zároveň by to šlo jen v G režimu... To sdělení je jen vysvětlením §125h/6
je však šance promlčení přestupku. Otázkou je, kdy se bude promlčovat správní delikt provozovatele ...
ale v případě, že se přestupek promlčí, tak do F už asi nebudou moci jít..
Naposledy upravil(a) ExFun dne stř 15 čer 15:19, celkem upraveno 1 x.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
v předchozích příspěvcích mělo místo G být H, omlouvám se..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ex: ale prokazovat přestupek musí orgán. Já sdělím řidiče a jejich metody a schopnosti mne nezajímají. Pokud sdělím osobu, která reálně existuje, je vedená v OR v ČR, tak je to zcela na nich, jak se s tím vypořádají.
V každém případě raději zapojím svého advokáta než bych něco platil to městské zmrdokasy!
V každém případě raději zapojím svého advokáta než bych něco platil to městské zmrdokasy!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řB: provozovatel ale podle toho návrhu nedostává pokutu za přestupek... naopak NEvyřešení přestupku je podmínkou správního deliktu a pokuty pro provozovatele!
A sankce provozovatele ,nespadá pod přestupkový z.
Tudíž se úřady nebudou srát s přestupkem, když mají jasný výběr u provozovatele..
A sankce provozovatele ,nespadá pod přestupkový z.
Tudíž se úřady nebudou srát s přestupkem, když mají jasný výběr u provozovatele..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
už jsem to tu psal - oni se s tím vypořádají tak, že přestupek tzv. "odloží" - pachatel nezjištěn/neprokázán, čímž si naopak otevřou dveře proti provozovateli...řidičBOB píše:Ex: ale prokazovat přestupek musí orgán. Já sdělím řidiče a jejich metody a schopnosti mne nezajímají. Pokud sdělím osobu, která reálně existuje, je vedená v OR v ČR, tak je to zcela na nich, jak se s tím vypořádají.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ex: uvidíme, jak to bude v praxi...nebo spíš, jak to projde senátem... Myslím, že senátor Kubera k tomu své ještě také řekne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time