BMW Divize
Re: BMW Divize
Prijde me ze to teda jede vic nez by odpovidal rozdil ve vykonu oproti per LCI verzi, nejvic se me ale libi reakce a naladeni ZF, vypada to ze to pekne doladili.
Ceny M3 sou super, taky sem se na ne dival...ale ted bych chtel tu LCI z videa
Ceny M3 sou super, taky sem se na ne dival...ale ted bych chtel tu LCI z videa
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Tak ty kosti Delfi už mám, zítra ráno sa NATO Libor vrhne. (A fčíl mě - zase až ex-post - oblilo horko - kura, dyž je to ten aftermarket, sice objednávaný jako ekvivalent OEM čísla BMW = bude to pasovat?) Ufff.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dal jsem to nekoumal, ale takhle nejak jsem kdysi koupil 340i za o dost lepe nez mi byli schopni nabidnout tady i presto, ze jsem jim tu nabidku ukazal
Pravda vyděsí
To je nějaký divný, ne? Ok, není to competition a u jednoho mají napsane dostupne 6 měsíců od objednání, tak aby to nebyl nějaký výjeb.
a jaka je aktualne objednaci doba na m3 do vyroby? urcite bych jim neco neposlal jen tak. Ma to ale 118 recenzi.. to zas neni uplne malo
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vojeb to asi nebude, skor nejaky reexport...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vacsinou to kupi firma v zahranici kde su aj nizsie ceny, zaroven odobere pritom vacsie mnozstvo aut, vdaka comu dostane velkoodberatelsku zlavu pripadne este podporu z fabriky a nasledne to prepreda ako "nove auto" v krajine kde to stoji idealne este viac. A "vsetci" su happy
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...