Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Tak je to správné, kapitán opouští loď poslední...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
zkusim jinak: co nejake stroje ci zarizeni? mas tam neco zajimaveho, ceho se budes zbavovat?
Pravda vyděsí
Až NATO (rozprodej) přijde čas, budu in(g)zerovat - (obráběcích apod.) strojů ale není na dílně moc.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ty woe, ten fedex, to je teda firma.... reakce nepřišla za max 10 ale až asi 15-tý den = poslali mě do řiti. Taxem zase/znova hledal, jak se s nima dokomunikovat, našel jednu/další emailovou adresu a poslal jim odmítnutí se zdůvodněním, že oni nesplnili co jsem si u nich objednal (ATA) a proto platit nebudu. Neska mi od nich přišel email (z noreply, jak jinak) že požadavek uzavřeli. Ale nenaspali jak. Šulini. Nezaplatím jim to.pavproch píše: ↑čtv 09 led 12:57Mezitím přišla upomínka o nezaplacení dotyčné fraktury, nedalo se s nima domluvit (plechová huba na infolince a na maily nereagovali), taxem neska hledal a dohledal formulář "rozpor s fakturou" a písnul jim. Už mám i (automaticky generovanou) zprávu v mailu, že doručeno a že si vyhražují 5-10 dní na reakci. To sem teda zvjedaff, esli sa to pohne dál a uznají, že fakturovali neoprávněně.pavproch píše:Tak jo (moje?) prohra, FedEx tu zásilku vrací do UK. UŽ S NIMA NIKDY NIC NEPOŠLU, ANI JEDEN PAPÍR! A TOHLE JIM TAKY NEZAPLATÍM.
ja jich nepotrebuju moc, ale urcite by me to alespon zajimalo
Pravda vyděsí
tak dneska napodruhé už stk na A6 schopen/odveden (jak říká PP). Napoprvé to nevyšlo, protože jim na stk nešla elektrika
Pravda vyděsí
Stěžuju si na ČSU, že přehrává starost na svoje respondenty místo aby to napřed pořádně zařídil/zorganizoval.
Neska mi do firemní datovky od nich přišla výhružka (pod pokutou dyž nesplníme, jak jinak), že moje firma byla vybrána do statistického šetření (to už tu v minulosti bylo), tentokráte do dvou šetření najednou. Taxem to rozkliknul, jedno šetření vyplnil a odeslal, ale druhé tam ještě není od nich nahrané = čuli budu muset čas od času (= tipuju až do konce června 2025, kdy je jimi stanovený termín) to hlídat, esli to tam už nahráli, abych to moh vyplnit a odeslat. Šulini.
Neska mi do firemní datovky od nich přišla výhružka (pod pokutou dyž nesplníme, jak jinak), že moje firma byla vybrána do statistického šetření (to už tu v minulosti bylo), tentokráte do dvou šetření najednou. Taxem to rozkliknul, jedno šetření vyplnil a odeslal, ale druhé tam ještě není od nich nahrané = čuli budu muset čas od času (= tipuju až do konce června 2025, kdy je jimi stanovený termín) to hlídat, esli to tam už nahráli, abych to moh vyplnit a odeslat. Šulini.
taky mi to dnes přišlo do DS, že jsem byl "vybrán"
https://www.linkedin.com/posts/hynek-fa ... member_ios
Jpf dobra sekticka
Vopravdu bych touzil sverit osud svy firmy do rukou nekoho, jehoz zasadni uspech / myslenkovy horizont je diplom od sefa
S Jemelkou jsem slysel par podcastu, srovnany to asi ma.
Ale celej tenhle system interimu mi pro nasazeni v malych (=nizsi desitky lidi) prisel dycky moc voodo
Jpf dobra sekticka
Vopravdu bych touzil sverit osud svy firmy do rukou nekoho, jehoz zasadni uspech / myslenkovy horizont je diplom od sefa
S Jemelkou jsem slysel par podcastu, srovnany to asi ma.
Ale celej tenhle system interimu mi pro nasazeni v malych (=nizsi desitky lidi) prisel dycky moc voodo
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ale tady se nikdo nebavil o interimovi, ale o prodeji firmy. At si s ni JPF pak dělá, co chce.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW