Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
No paráda! Díky moc, to vypadá skvěle. To už se daleko snáz googlí. Pecka, díky moc!
To bys měl sehnat u vercajkářů, např.Wurth, Promos apod.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jj to už asi bude hračka. Rozdělám pumpu, změřím si rozteč a dle toho koupím aby to šlo nasadit.
jen se obávám, že všechny klíče na flexu budou +- se stejnou roztečí...
Hledej klic do celnich otvoru nebo klic s cepy nebo klic na kruhove matice.
https://www.toolzone.cz/produkt/klic-do ... sVEALw_wcB
https://www.toolzone.cz/produkt/klic-do ... sVEALw_wcB
Potřebuju poradit - mám (hlavní) účet v čsob ( a ten skoro nikdy nepoužívám k platbám skrz infernet atd = bezpečnost) a druhý (naopak pro běžné použití každý den a malým zůstatkem) v Monetě. Fčíl budou v Monetě změny, které mě nutí k tomu hledat jinou banku pro ten "běžný denní" účet: PODMÍNKU JE PŘÍSTUP DO IB SKRZ PŘIHLÁŠENÍ NA WEBU A PIN V SMS (= NE aplikace v mobilu!!! resp. QR apod. pičičandy). Nebo přístup skrz web a čipová karta (tak to mám v čsob).
Která z CZ bank tohle ještě (a bude i do budoucna) umožňuje?
Na OF.cz jsem dosal tip na FIO, je ještě nějaká další?
Která z CZ bank tohle ještě (a bude i do budoucna) umožňuje?
Na OF.cz jsem dosal tip na FIO, je ještě nějaká další?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Řešíš blbosti, z důvodu kyberbezpečnosti budou mít za chvíli všechny banky dvoufaktor. Je to otázka roku, dvou.
SMS bezpečná není, proto bankovní aplikace. Do budoucna v další fázi nebude možno ověřovat bankovní aplikací na tom samém telefonu, ze kterého se připojuješ (pokud se připojuješ z telefonu). Atd.
SMS bezpečná není, proto bankovní aplikace. Do budoucna v další fázi nebude možno ověřovat bankovní aplikací na tom samém telefonu, ze kterého se připojuješ (pokud se připojuješ z telefonu). Atd.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Coto? Chapu spravne, ze budu muset mit druhy pristroj, abych neco poresil v IB? Btw mam taky csob a ta jejich virtualni asistentka vzdycky koncem roku pise shrnuti roku jako pocet plateb, prihlaseni, platby kartou atd atd. A v roce 24 jsem se na pocitaci prihlasil presne 0x. Naprosto vsechno resim pres apku.