Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Tak už mám to "správné" čidlo, jakmile se zase objeví P1220, tak ho vyměním. A paxe uvidí.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Viz in(g) zeráth vedle - s čidlem škrtící klapy se 2x nezadařilo, napřed jsem objednal podle VIN (eper) = pro Pandu, pak mi ale eper ukázal i jiné pro Punto se stejným motorem, taxem ho vzal taky - nepasuje ani jedno, jak Michal loni v létě měnil tu klapu, tak tam dal nějaký aftermarket, který má to čidlo integrované/nedemontovatelné. Pozitivem je, že tím sem se dostal k tomu, že to ani ftom čidle být nemůže (příčina P1220), pač bylo taky nové. Čuli zbývají už opravdu jen (někde) uhnilé káble.
tu klapu s tim senzorem bych jeste nevyrazoval.
aftermarket muze plodit ruzne kvality.
zkusil bych z vrakace/bazose? sehnat jinou klapu, origo by byla best.
softwarem zkalibrovat a vyzkouset jestli chyba nezmizne.
aftermarket muze plodit ruzne kvality.
zkusil bych z vrakace/bazose? sehnat jinou klapu, origo by byla best.
softwarem zkalibrovat a vyzkouset jestli chyba nezmizne.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
to můžu potvrdit. Na Ducatu nám místní garážníci vyměnili nějaké čidlo na výfuku, mělo to být jednoduché a rychlé řešení pečeného kuřete a ono nepomohlo, následujících několik týdnu si auto přehazoval kdekdo, nevěděli si s tím rady, chtěli měnit řídící jednotky, až nakonec v autorizáku to čidlo vyměnili znova a bylo to ok. Už jsem to tu kdysi psal.
Pravda vyděsí
Jo, přesně takle fčíl uvažuju - až mě/drahou/juniorku ta P1220 bude srát fest resp. dyby Pindica quli ní někde "umřela" úplně, tak to zkusím.
zkusil bych ji sehnat hned ted v zime, na jare jsou starosti s jinymi vecmi a zbyde na tyhle situaci mene casu.
navic zenske pro to nemaji pochopeni.
navic zenske pro to nemaji pochopeni.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp