Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kam ... .seznam.cz
Rozumím - blikal, měl přednost. Řidič osobáku měl brzdit nebo přidat. Když tak neučiní, řidič kamionu má právo se tam nacpat. Že by měl přibrzdit on? Pche!
Rozumím - blikal, měl přednost. Řidič osobáku měl brzdit nebo přidat. Když tak neučiní, řidič kamionu má právo se tam nacpat. Že by měl přibrzdit on? Pche!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Takže se zase potkali kokoti. Vezu dítě, mám pocit, že mě chce vytlačit kamion, troubím, stresuju se, pak píšu do novin, ale nezpomalím ani nezrychlím...
Kamioňáka není třeba komentovat. Chovají se tak všichni...
Kamioňáka není třeba komentovat. Chovají se tak všichni...
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, tak trval na tom, že je v právu... A byl. Ale vzhledem k okolnostem, bych se asi do větších akcí nepouštěl.
Když jezdím s dětmi, tak si sic zatroubím, ale nejdu si takové situaci naproti.
Když jezdím s dětmi, tak si sic zatroubím, ale nejdu si takové situaci naproti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aha, zajímavé, díky za info!řidičBOB píše: ↑včera, 15:36 samozřejmě máš pravdu v tom, co píšeš... Pokud mám správné info, tak u nynějších testů, platí tvoje poslední věta a zde je situace přesně opačná - THC jako takové, je ze slin detekovatelné tak do 45 minut po užití. U vyhulenců pak v rozmezí jednoho až tří dnů. Ze slin jinak onen kanabinol zjistit nelze.
Jinak by to samozřejmě nemělo žádný smysl, protože u soudu neprůkazné - stejně, jako alkohol do 0.24 voltů.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ale tady se samozřejmě nic takového nekonalo - mladík je odmítač drogových testů, takže zde není potřeba nic prokazovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V tom videu jsem si celou dobu říkal, co ten osobák dělá, proč ho jednoduše nepustí? Takový naschválníček, co je schopen se nechat zabít, protože je v právuřidičBOB píše: ↑včera, 16:16 https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kam ... .seznam.cz
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zákon ovšem byl na straně řidiče OA - kamion jej nesmí ani omezit... Takže pan kamioňák dostane 4 body a 4500,- ve správním.
Měl zpomalit a zařadit se za něj a ne ho vytlačit z pozice většího.
Měl zpomalit a zařadit se za něj a ne ho vytlačit z pozice většího.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Taky mohl zůstat v levým, což zde není možná proti ničemu (nikdy jsem to nezkoumal a ted se mi nechce). Blbý to je pak do tý dvojitý zatáčky, ta je skoro na zastavení a než se pak dostane doprava, tak pojede dost dlouho dobu v levým a pomalu....
.... a pak zase bude článek o tom, jak tam kamiony jezdí v levém, zdržují a má se to tam zakázat a pak by tam bylo spousta bouraček, aneb vezmu ten kamion zprava když jede v levém
.... a pak zase bude článek o tom, jak tam kamiony jezdí v levém, zdržují a má se to tam zakázat a pak by tam bylo spousta bouraček, aneb vezmu ten kamion zprava když jede v levém
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zákaz tam není...a jak víme - i kdyby byl...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time