Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Zaujimalo by ma ci ta nova captcha odradi viac botov alebo realnych uzivatelov.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak posledne 3 dni sa tu zacali mnozit boti, tak to chcelo nejaky update a urcite lepsie ako zeleny muzicek
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jo, pár sem jich (vyložených spammerů) fčera smáznul (objevili se zas po delší době), pokud ale někde je to příspěvek (zřejmě) od AI, ale není "reklamní" tak to nechávám být (nemažu).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja ich dal tak 50
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak jo, 2025 zavírám krám, právě mi oba (největší) zákazníci potvrdili, že v dohledné době nic nebudou chtít. Dodělat, co máme rozděláno, propustit lidi, zavřít krám a paq ho prodat.
Za zavřenej krám toho už asi moc nedostaneš. Leda by to obsahovalo nějaké know-how, technologii nebo jak tu někdo řekl už být proběřeným "zalistovaným" dodavatelem. Potenciál dodávat jinam na jiné trhy není žádný?
Ani servis starších zařízení a pod už nebudete dělat?
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Máme dva obory (worldwide), v obou 2025 nic (většího) pro nás není/nebude (až 2026, ale to už nemáme šanci dožit se toho), celý 2024 sem se zkoušel prosadit v oboru třetím = nula, nezájem. Know how máme a budu se snažit ho prodat. Nemovitost taky.
Servis starších strojů nás nemá šanci uživit.
Servis starších strojů nás nemá šanci uživit.
Ten (malý) úspěch f soukromém pátrání mě povzbudil/ingspiroval, taxem zkusil hledat a řešit i ten posratý firemní fedex:pavproch píše: podařilo se mi na jejich stránkách najít (mají ho "šikovně" schovaný) formulář odstoupení od smlouvy
Mezitím přišla upomínka o nezaplacení dotyčné fraktury, nedalo se s nima domluvit (plechová huba na infolince a na maily nereagovali), taxem neska hledal a dohledal formulář "rozpor s fakturou" a písnul jim. Už mám i (automaticky generovanou) zprávu v mailu, že doručeno a že si vyhražují 5-10 dní na reakci. To sem teda zvjedaff, esli sa to pohne dál a uznají, že fakturovali neoprávněně.pavproch píše:Tak jo (moje?) prohra, FedEx tu zásilku vrací do UK. UŽ S NIMA NIKDY NIC NEPOŠLU, ANI JEDEN PAPÍR! A TOHLE JIM TAKY NEZAPLATÍM.