BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Ano, moje zkušenost (dlouhodobá) s RWD a svorem je, že auto je na hraně adheze mnohem čitelnější/klidnější/nevybočuje.
(NEdriftuju, nemám to ráth.)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Kura, mám dilema - minulých 1000 km si brambor2 (teda jeho N52 obvykle žroucí litr woleje na 1000km) řekl jen o půllitru, neska sem dokončil další tisícoffku a ukazuje furt "plno". Takže dilema - dolívat (kolik?) nebo nedolívat? (Měrka je po výměně, měla by ukazovat správně....)
spooon
Pan Řidič

Příspěvek od spooon »

Já mám zkušenost se svorem jen asi 40 tisíc km na MX-5 NB (torsen) a díky svoru je to krásně čitelný a jde to předvídatelně do smyku. Teď v neděli sem na sněhu proklouzal asi 100km v podještědí a naprostá paráda.

Naopak mám zkušenost s 200SX bez svoru, kde se to občas utrhlo celý, občas se konal jen one tire fire...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

pavproch píše: stř 08 led 15:39 Kura, mám dilema - minulých 1000 km si brambor2 (teda jeho N52 obvykle žroucí litr woleje na 1000km) řekl jen o půllitru, neska sem dokončil další tisícoffku a ukazuje furt "plno". Takže dilema - dolívat (kolik?) nebo nedolívat? (Měrka je po výměně, měla by ukazovat správně....)
podle mě se schyluje k explozi :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

(S)exploze nebude. Elektronická měrka si řekla po 1250km o půllitr, dolito. (V zimě prostě yezdim míň redline a proto žere toho woleje míň.)
Odpovědět